Varden

Fagermo: – Lauritsen er jo

- SKIEN

Det er mye som tyder på at Tobias Lauritsen blir Oddspiller – etter hvert.

Den nåvaerende Pors-spilleren som denne sesongen har banket inn 30 mål for blåtrøyene i 3. divisjon er ønsket av sin tidligere klubb. Etter tirsdagens trening hadde Odd-trener Dag-Eilev Fagermo dette å si om spissen:

– Han var bra på trening i dag. Nå skal ha trene med oss ut uka. Han har en kamp igjen med Pors, så håper jeg han kan trene med oss etter det.

Fagermo håper også å se spissen, som av mange blir sammenlikn­et med Frode Johnsen, i en treningska­mp.

– Nå er det sånn at 2. divisjon er ferdig etter denne helgen, men det er ganske mye igjen av eliteserie­n, så jeg kommer til å prøve å få til en treningska­mp enten mot Strømsgods­et eller Sandefjord med dem som sitter på benken. Da kunne jeg tenke meg å prøvd Lauritsen.

Selv om 20-åringens navn er på blokka til flere klubber – både i eliteserie­n og i 1. divisjon er ikke Fagermo veldig bekymret for at måltjuven glipper.

– Han er jo Odder. Han har vaert ett år i Pors. Jeg tror at han vil hit. Det er i alle fall det han sier til meg, og nå legger vi til rette for å se på ham, sier Fagermo.

Det er ikke dermed sagt at måltjuven velger Odd.

Hvis han vil gå til en annen klubb, så må han jo få lov til det. Vi tvinger ingen til å spille her.

Vi har jo tre spisser, så jeg har sagt at det uansett vil ta litt tid. Men nå får han i alle fall mulighet til å vise seg fram.

I tillegg til Odd er også Mjøndalen og Sandnes Ulf blant klubben som har unggutten på blokka.

– Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå. Hvor det blir får tiden vise, men det hadde vaert mor å spille her igjen, sier Lauritsen.

 ??  ?? GOD:Etzaz Hussain har vaert et friskt pust i Odd-drakta – Det at Etzaz har vaert involvert i nesten alle målsjansen­e etter at
GOD:Etzaz Hussain har vaert et friskt pust i Odd-drakta – Det at Etzaz har vaert involvert i nesten alle målsjansen­e etter at
 ??  ?? ODD NESTE: Det er ting som tyder på at Tobias Lauritsen blir Odd-spiller etter hvert. Her er han i samtale med Dag-Eilev Fagermo.
ODD NESTE: Det er ting som tyder på at Tobias Lauritsen blir Odd-spiller etter hvert. Her er han i samtale med Dag-Eilev Fagermo.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway