Varden

Dårlig start for Norges G17

- OSLO

Norges G17-landslag fikk en skjev start på EM-kvalifiser­ingen i Serbia da Hellas vant 1-0 i onsdagens åpningskam­p.

– Et surt tap i en kamp der vi totalt sett var bedre enn Hellas. Det er skuffende å sitte igjen med null poeng etter en kamp vi burde ha avgjort, men vi kom ikke opp på vårt beste nivå i dag, sa landslagst­rener Gunnar Halle til fotball.no.

Konatantin­os Thymianis scoret kampens eneste mål i første omgang.

– Vi kom greit i gang. Vi var litt slurvete i pasningssp­illet, men hadde god kontroll på kampen. Baklengsmå­let kom etter at det som skulle vaere et tilbakespi­ll til keeper endte over linja. Hellas slo corneren mot bakre stolpe, vi mistet markeringe­n og de scoret, sa Halle.

– Vi hadde flere gode sjanser selv og var blant annet alene med keeper. I annen omgang la Hellas seg lavere og gjorde det vanskelig for oss, men vi skapte likevel en del og hadde to kjempesjan­ser som vi burde scoret på.

Norge fikk ballen i mål ti minutter før slutt, men målet ble annullert. Halle synes avgjørelse­n så tvilsom ut.

De to beste i hver gruppe og fire av 13 treere går videre til eliterunde­n til våren. Norge må trolig slå vertslaget Serbia lørdag for å komme dit.

– Serbia er nok hakket bedre enn Hellas, men vi har absolutt sjansen til å slå dem, sa Halle. Siste motstander i kvalifiser­ingen er Gibraltar neste tirsdag.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? TAP:
Joshua Kitolano og Norge tapte for Hellas.
FOTO: BJØRN BORGE TAP: Joshua Kitolano og Norge tapte for Hellas.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway