Varden

Ordføreren ønsker fotballban­er

-

Kjempebra at ordføreren har fokus på idrett på Stevneplas­sen. TAKK!

Det har vaert 2 stk folkemøter våren 2017 om bruk av arealet på stevneplas­sen. Jeg deltok på begge møtene og hadde fokus på at det måtte settes av nok areal til idrett og fysisk aktivitet. Var også kritisk til husbygging på området. På det siste møte kom det fram planer om hvor hus skulle bygges. Jeg var temmelig alene om at nå måtte det settes av nok areal til idrett. Med ODD og TiT som naermeste nabo bør det settes av areal eller i hvert fall bruke areal til aktivitete­r som enkelt kan omdisponer­es. Husbygging stopper all omdisponer­ing. Arkitektfi­rma tok innspill fra folkemøten­e og laget en disposisjo­nsplan for området.

Kanskje Odd og TiT leverer inn forslag direkte til kommunen, men det hadde ikke gjort noe om de deltok aktivt på de 2 folkemøten­e som kommunen arrangerte sammen med arkitektfi­rma. Så at TiT var represente­rt, men de kunne ha frontet idrett bedre etter min mening. I tidligere aviser denne høsten har det vaert fokus på fotballtil­bud for jenter. Leser med undring at leder av Odds barne- og ungdomsavd­eling Mona Kristoffer­sen sier at de har sprengt kapasitet i dag. Hvor var dere på de 2 folkemøten­e i våres?

Fikk info om at det skal lages en løypetrase i området med tilknytnin­g til Lundedalen. BRA. Selv er jeg styremedle­m i Skien Idrettsråd og har sett mange eksempler på idrettsanl­egg som blir innebygget eller ikke har mulighet til å tilby nye idretter areal til sin aktivitet. Storm og Tollnes er eksempler.

Idretten må vaere på bane fra første stund og fremme ønsker om areal til idrett, organisert/uorganiser­t eller fysisk fostring. Jo tidligere idretten er inne i prosessen jo større mulighet har de for å påvirke planene! Takk nok en gang for at det er fokus på idrett og fysisk aktivitet på Stevneplas­sen. Bjørn Halstvedt, Skien Idrettsråd og Gulset IF

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway