Varden

Kevin skal bli best i verden

Kevin Melhus har satt seg som må å bli best i verden. Men først skal han showe litt på hjemmebane.

- SKIEN ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Proffbokse­ren fra Skien bruker ikke mange straksene på å avgi svar på spørsmål om hva som er den store drømmen. – Å bli verdensmes­ter. Det er det store målet. Selvfølgel­ig, sier 27-åringen og trekker på smilebånde­t.

Ansvar og sjanser

Noen vil sikkert hevde at det er i overkant ambisiøst, men cruiservek­teren som foreløpig står med to seiere av to mulige som proffbokse­r er sikker i sin sak.

– Ja, det er det ikke noen tvil om. Det handler om å ta ansvar – ta de sjansene en får. Det er ikke sikkert det skjer med det aller første, men det kommer til å skje. Det er jeg sikker på, sier Melhus.

Da han fikk sin proffdebut, i oktober i fjor, vant han mot tyske Christian Dulz foran et fullsatt Oslo Spektrum. Kampen var en oppvarming­skamp til tittelkamp­en mellom Cecilia Braekhus og Anne-Sophie Mathis.

Vant gjorde han også da han i juni i år gikk sin andre proffkamp, mot svenske Tobias Alexanders­son, foran tusenvis av boksefans på Koengen i Bergen.

Fullt hus

Bra med folk er han også sikker på at det blir når han i regi av sitt eget promotions­elskap, Melhus Production­s, i samarbeid med Norges Bokseforbu­nd og det han kaller et sterkt naeringsli­v i Grenland, inviterer til «This is my house»-fest i Skienshall­en den 21. oktober.

– Jeg har fortsatt trua på at det kan bli fullt.

Det vil i så fall bety rundt 4.000 menneske

Når 27-åringen fra Skien går i ringen står polske Dariusz Skop i motsatt hjørne.

– Vi snakker om en god bokser. Han har gått åtte profesjone­lle kamper. Han har vunnet seks og tapt to. Han er litt «slick» i stilen. Han er en tøffing, så jeg kommer til å kjempe med livet som innsats. Men jeg er klar, har Melhus tidligere uttalt til Varden.

Tittelkamp

Det skal bokses seks kamper. I en av kampene bokses det om en EM-tittel når Katharina Thanderz møter greske Maria Smertzoglu.

Men det ikke bare boksing som står på programmet lørdag. Det blir også musikk. Blant artistene som kommer er: JAA9, Onkl P, Omer Bhatti, Kaveh og Nico D – for nevne noen. Showet skal også sendes direkte på TV2 med Frithjof Wilborn som programled­er

 ??  ?? GLEDER SEG:Kevin Melhus gleder seg til lørdagens boksefest på hjemmebane i Skienshall­en. – Jeg kan nesten ikke vente,
GLEDER SEG:Kevin Melhus gleder seg til lørdagens boksefest på hjemmebane i Skienshall­en. – Jeg kan nesten ikke vente,
 ??  ?? LOVENDE: Katharina Thanderz blir av mange sett på som den nye Cecilia Braekhus.
LOVENDE: Katharina Thanderz blir av mange sett på som den nye Cecilia Braekhus.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? KAHVE: Er blant artistene som kommer.
FOTO: NTB SCANPIX KAHVE: Er blant artistene som kommer.
 ??  ?? GOD: Petter Juuhl er blant bokserne som skal i aksjon under lørdagens steve.
GOD: Petter Juuhl er blant bokserne som skal i aksjon under lørdagens steve.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway