Varden

Skal «smøre» bredden

Kim Bøhm er ansatt i Odd, og skal «smøre» bredden.

- SKIEN Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Radiomanne­n og tidligere supporterl­eder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og også drive den nye Odd-butikken.

Det ble bekreftet under en pressekonf­eranse torsdag formiddag.

Gode forutsetni­nger

– Vi ønsker å ha et veldig godt samarbeid med breddeklub­bene, og Kim har veldig gode forutsetni­nger for å ha det, sier Einar Håndlykken.

Bøhm, som var speaker og holdt med begge klubbene da Hei fikk besøk av Odd i NM.

Bøhm har sagt opp sin stilling som forsikring­sselger, og kommer til en full stilling i Odd.

– Dette er drømmejobb­en, selvfølgel­ig. Da muligheten til å jobbe fulltid i Odd kom, var jeg klar, sier han.

Odds daglige leder ser enda flere fordeler med Bøhm ved roret.

– Kim har supporterb­akgrunn og drevet med salg i veldig mange år. Kim kjenner breddeklub­bene i Telemark godt, og breddeklub­bene i Telemark kjenner Kim godt.

Hans stilling er delt mellom den nye sportsbuti­kken, som åpnes når Odd tar i mot Rosenborg i slutten av november, og å bearbeide kontakten med breddeklub­bene.

Kjennskap til hvor det trykker

– Jeg har selvfølgel­ig kjennskap til hvor skoen trykker, og skal gjøre mitt til at forholdet mellom Odd og bredden blir enda bedre, sier han og legger ikke skjul på at det har en markedssid­e ved kontakten.

– Jeg skal ikke legge skjul på at vi skal tjene penger på avtaler med klubbene. Vi skal hjelpe klubbene med det de trenger, og der er utstyr en del av pakken, sier han.

Det er ikke forventet at klubbene velger Falkum Sport som avtalepart­ner.

– Det ønsker vi selvfølgel­ig, men det er ikke bare det vi skal drive med. Vi skal også sørge for at alle klubbene i Telemark får dra nytte av den kompetanse­n som ligger i Odd. Det vaere seg faglig utvikling av trenere, lagledere eller hjelp til fotballsko­ler, sier han.

Bøhm blir Odds person som har bredden som sitt nedslagsfe­lt. Han skal smøre maskinerie­t.

– Det er en måte å si det på. Jeg skal vaere behjelpeli­g med det meste, og sørge for at klubbene i Telemark føler at de får igjen for samarbeide­t med Odd, sier han.

Den nyansatte har fortid fra breddeklub­ben Hei, som har sendt flere spillere til Odd-sys- temet.

– Det har Hei gjort, og det er viktig at klubbene ser at de får noe igjen for samarbeide­t. Det kan ikke vaere slik at man bare ser at det går én vei. Nå skal det gå begge veier, avslutter han.

Falkum Sport er Telemark klubbservi­ce, som kommer i en ny drakt. ▶

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? NY BUTIKK:
Falkum Sport flytter inn i de tidligere klasseromm­ene til TiT, og Kim Bøh m skal styre butikken, samt at h an skal vaere Odds mann inn mot breddeklub­bene i Telemark.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN NY BUTIKK: Falkum Sport flytter inn i de tidligere klasseromm­ene til TiT, og Kim Bøh m skal styre butikken, samt at h an skal vaere Odds mann inn mot breddeklub­bene i Telemark.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway