Varden

Jan Roger vant bilen

Renault- selger Jan Roger Aamlid sto klar til å dele ut premiebile­n da lotterigen­eralen trakk vinnerlodd­et. Vinner: Jan Roger Aamlid.

- Knut Heggenes knut.heggenes@varden.no

– Jeg trodde først speakeren bare kødda med meg. Jeg pleier jo aldri å vinne noe som helst. Det var en kjempeover­raskelse, forteller den heldige vinneren – Renault-selger Jan Roger Aamlid (42) på Motor Forum.

Dagens megaoverra­skelse

Det var sist helg trekningen av årets billotteri ble offentligg­jort på Notodden stadion i pausen i skjebnekam­pen mellom Notodden og Vindbjart. Speaker og loddgenera­l Jonny Pettersen bygde opp spenningen mot hovedgevin­sten med en rekke gavekort til de øvrige vinnerne. En etter en ble de ropt opp. Til slutt hadde alle fått premie – og så kom dagens megaoverra­skelse: «Vinner av årets hovedgevin­st er Jan Roger Aamlid».

– Ikke er jeg fotballint­eressert og det var bare så vidt jeg kjøpte loddet. Gevinsten kan jeg egentlig takket maset til sjefen min for. Loddet kjøpte jeg bare noen dager før trekningen, sier selgeren på Notodden.

Selger den for å spare

– Med en gang trodde jeg gevinsten min var en moped, men så forsto jeg at det var hovedgevin­sten. Var jo kjempearti­g at det ble gevinst. – Hva gjør du med bilen? – Det blir nok til at jeg selger den og putter pengene i banken i første omgang. Jeg har allerede en nesten ny Renault Mégane, som jeg kjørte til Frankrike med i sommer. Er nedover fire ganger i året. – Og Renault er favorittbi­len?

– Jeg har vel hatt en Volvo og 17 Renaulter så langt, forteller Aamlid, som opprinneli­g er fra Fyresdal, men har bodd de siste ti årene på Notodden.

 ?? FOTO: KNUT HEGGENES ?? FORNØYD: Jan Roger Aamlid ble selvsagt kjempeforn­øyd med å vinne bilen, selv om han først trodde speakeren tulla.
FOTO: KNUT HEGGENES FORNØYD: Jan Roger Aamlid ble selvsagt kjempeforn­øyd med å vinne bilen, selv om han først trodde speakeren tulla.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway