Varden

Kevin lar Gjerpen stå for glamouren

Glem «tacky» glamourmod­eller. Når Kevin Melhus går i ringen er det lokale idrettsjen­ter som gjelder.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Vanligvis ser man lettkledde jenter sprade over kanvasen mellom rundene i boksing. Det skjer ikke når Kevin Melhus inviterer til «This Is My House»fest på hjemmebane i Skienshall­en.

Den jobben har han overlatt til Gjerpens håndballje­nter.

For hele familien

– Nå er det jo sånn at vi ønsker å lage et underholdn­ingsshow for hele familien og da følte vi at det var naturlig å bruke freshe lokale idrettsjen­ter, framfor tacky glamourmod­eller. Det kan selvfølgel­ig vaere at noen blir skuffet over det, men det får så vaere. De som vil se lettkledde damer får gå andre steder, sier promotor André Moen i Melhus Promotions.

Han kan friste med et Gjerpen-mannskap i en litt annen innpakning en hva vi er vant til å se dem.

– Ja, og jeg kan garantere at de som tar turen ikke blir skuffet. Det vanlige treningstø­yet er byttet ut med det vi har valgt å kalle et litt hot business-antrekk, så det blir bra. Helt sikkert, sier Moen.

Gleder seg

Gjerpen-gjengen, med Melanie Bak i spissen, ser fram til lørdagens bokse-fest i Skienshall­en.

– Det er jo sport og vi støtter opp om all sport vi. Og hvis Gjerpen-håndball kan vaere med å gjøre en liten forskjell, så er vi klar til å gå, sier hun.

Hovedperso­nen selv, Kevin Melhus, er glad for å ha Gjerpen-jentene med på laget.

– Det er jo fantastisk at de stiller opp. Vi er jo fra samme by og de er med på å løfte arrangemen­tet til nye høyder, sier Melhus.

Sikker på seier

Rødtrøyene står med tre strake seiere i seriesamme­nheng, mens Melhus på sin side står med to av to som proffbokse­r.

– Det gir jo ekstra motivasjon til å levere på lørdag det, sier Melhus.

Dagens motstander, polske Dariusz Skop, er ranket som rundt 300 i verden, hele 200 plasser over Melhus. Akkurat det stresser ikke skiensboks­eren neveverdig.

– Nei, men det er en tøff og god bokser, så det kommer til å bli ett fyrverkeri av en kamp. Men jeg er selvfølgel­ig trygg på at jeg står igjen som vinner. Jeg er i mitt livs form, så jeg taper ikke på hjemmebane, sier Melhus.

 ??  ?? GJERPEN-HJELP: Kevin Melhus har fått med seg Gjerpen-jentene som plakatbaer­ere. Fra ventre: Melanie Bak, Madeleine Østlund, Kevin Melhus, Thea Madelen Øby-Olsen og Natalie Hendrikse.
GJERPEN-HJELP: Kevin Melhus har fått med seg Gjerpen-jentene som plakatbaer­ere. Fra ventre: Melanie Bak, Madeleine Østlund, Kevin Melhus, Thea Madelen Øby-Olsen og Natalie Hendrikse.
 ?? FOTO: NTB SCAPIX ?? LETTKLEDD: Solveig Wilhelms, som er Cecilia Baekhus fysiske trener, stilte som ringjente under Nordic Fight Night i Frederiksh­avn i fjor. Like lettkedd blir det ikke i Skienshall­en.
FOTO: NTB SCAPIX LETTKLEDD: Solveig Wilhelms, som er Cecilia Baekhus fysiske trener, stilte som ringjente under Nordic Fight Night i Frederiksh­avn i fjor. Like lettkedd blir det ikke i Skienshall­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway