Varden

BURSDAGER

-

70 år

Vi vil gratulere vår fantastisk snille og tålmodige mann, pappa, Moffa og svigerfar, Gunnar Sveinsson, med 70-årsdagen 22. oktober! Vi er utrolig glade for å ha deg i livene våre! Klemmer fra Tove, Kristin, Birger, Ida, Alva, Anabelle, Peter og Alex.

45 år

Gratulere så mye med dagen til verdens beste pappa og mann i hele verden, Tommy Olsen, som fyller 45 år 22. oktober. Du er alt for oss og betyr mer enn du aner. Kulere og tøffere pappa skal man lete lenge etter og du fyller hver dag med latter og trygghet. Gleder oss til å feire deg sammen med familien. Takk for alt du er for oss kjaere, vi elsker deg så utrolig høyt. HIPP HURRA FOR SUPERPAPPA!! Mange klemmer fra Linn, Noah, Maya, Daniel og resten av familien.

24 år

Anniken Wathne Olsen fyller 24 år i dag. Hipp hipp hurra... Ha en fin fest og feiring i Oslo... Gleder meg til du kommer hjem neste helg... Da blir det mer feiring i Gråten. KOZ og KLEMZ fra mamma. ILU!!

10 år

Vi vil gratulere supernevøe­n og superfette­r’n på Grøtsund Simen Heimdal så mye med dagen 21. oktober. Håper du får en fin feiring med vennene dine i dag, så gleder vi oss til å feire deg neste helg. Hipp hipp hurra fra Henning, Vilde, Maren Elise, Knut Arne, tante og onkel.

9år

Vil vil få gratulere barnebarne­t vårt Frida Bakke Saastad med 9årsdagen i dag. Hun er bestandig blid og grei og blitt så flink til å spille både fotball og Waldhorn. Vi gleder oss til å feire deg på søndag. Mange klemmer fra mormor og morfar.

8år

Me vi gratulere den fotballint­eresserte gutten kåns Mads Bråthen med 8årsdagen 22.10. Me er veldig glad i deg. Mange klemmar frå Maren, mamma, pappa og Erah.

5år

Hipp hurra for Mathea Osvik Eriksen, som fyller 5 år i morgen. Du er en superfin og aktiv jente. Håper du får en fin dag med alle vennene dine. Hilsen og klemmer fra Farmor, farfar, oldemor, kusiner, tanter og onkler.

5år

Gratulerer så mye med 5-årsdagen den 22. oktober, kjaere blide og snille gutten vår Tobias Thingvald Nymoen fra Porsgrunn. Håper du får en superfin dag og feiring, glad i deg!! Klem fra bestemor og bestefar, tante og onkel i Lunde. Hanna og Christophe­r, Mari og Åsmund. Onkel, Stine og Elias i Oslo!

5årx2

Vi roper et høyt Hipp Hipp Hurra helt inn til Asker og gratulerer våre to fine tvillinger der, - Karin og Olav Wold-Reitan med 5-års dagen i morgen. Vi er kjempeglad­e i dere og gleder oss masse til å feire dere med gaver og kaker. Mange STORE bursdagskl­emmer fra farfar og farmor, Jakob og Linnea, tante og onkel og resten av familien her.

3år

Hipp hurra for godgutten vår, Tobias Busk Bakken, som fyller 3 år i dag 21. oktober. Du er verdens fineste gutt og den beste storebrore­n som finnes. Du er blid og omsorgsful­l. Du er glad i å bevege deg og ser du en ball får den ikke ligge i fred. På ønskeliste­n til i dag står traktor, henger og mange dyr. gleder oss til å feire deg i dag. Vi er veldig stolt av deg og veldig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Marius, mamma og pappa.

3år

Hipp hipp hurra for den kule fetter’ vår Tobias Busk Bakken, som fyller 3 år i dag. Vi gleder oss til feiring. Klem fra Jonas og Sara, tante Hilde og onkel Dag Inge, mormor og bestefar.

1år

Vetle Cornelius Aaltvedt. Vår lille sjamør Vetle fyller 1 år. Gratulasjo­ner fra mamma og pappa, mormor Inger Lise og Hans Andreas, Trine Elise og Baard, Thea Sofie og Oskar, pluss Siko.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway