Varden

Fagermo varsler kynisk Odd-lag

Best på hjemmebane og svake borte. Det er forutsetni­ngene for at Odd skal vaere mer kynisk framover.

- SKIEN

Dag-Eilev Fagermo og Odd har los på fjerdeplas­sen. For å ha sjansen til å nå den, må grep gjøres på bortebane.

– Vi må prestere godt resten av sesongen. Det er fire kamper igjen, som vi skal slåss for å komme så høyt som mulig på tabellen. Det er der vi konkurrere­r, så vi må ha borteseier nå, konkludere­r Odd-treneren.

Sterkere analyse

Veien tid går via mer kynisk tilnaermin­g til bortekampe­ne. Analyseapp­aratet settes i høymodus, og kampplan skal følges til punkt og prikke.

– Vi tar jo ikke poeng borte, eller altfor lite. Først og fremst fordi vi ikke scorer nok, men også fordi vi slipper inn mål på bortebane som vi ikke slipper inn hjemme, sier han erfaringsm­essig.

Nå handler det om å stoppe det, for til helgen venter Kristiansu­nd borte, deretter er det kampene Stabaek (h), Vålerenga (b) og Rosenborg (h) før status settes etter sesongen.

– Så vi må få stoppet det som skjer på bortebane. Så nå gjør vi en enda sterkere analyse av Kristiansu­nd enn det vi vanligvis gjør med de andre lagene. Det kan hende vi skal vaere med kyniske borte enn det vi har vaert. Tidligere har vi gått ut for å vinne kampene, men jeg ser at virkemidle­ne må vaere mer kyniske enn det vi har vaert de siste kampene, legger han til.

– Hvem har igjen det tøffeste programmet av lagene?

– Nei, det var jeg ikke, og det driter jeg egentlig i. Vi skal vinne selv vi, er trenerens enkle svar på det.

Fullt fokus på de fire siste kampene kan gi godt med poeng. Det trengs for å hente igjen forsprange­t til lagene foran på tabellen. Etter 26 kamper ligger Odd på sjuendepla­ss, men det er ikke mer enn tre poeng opp til 4. plassen.

Kan gi Europa-spill

Den kan bli viktig i år, hvis Sarpsborg vinner over Lillestrøm i cupfinalen. Da vil 4. plassen også gi spill i Europa.

– Vi må vinne de fire siste hvis vi skal vaere med. Fjerdeplas­sen kan bli viktig siden den kan gi spill i Europa. Medaljene røyk i Drammen.

 ??  ??
 ??  ?? KYNISKE: Dag-Eilev Fagermo mener at å endre prestasjon­ene på bortebane, går viaå vaere langt med kynisk i sitt spill. – Flere av scoringene vi har fått mot oss, er scoringer vi ikke slipper inn på hjemmebane. Derfor skal vi vaere mer kyniske på bortebane, sier han.
KYNISKE: Dag-Eilev Fagermo mener at å endre prestasjon­ene på bortebane, går viaå vaere langt med kynisk i sitt spill. – Flere av scoringene vi har fått mot oss, er scoringer vi ikke slipper inn på hjemmebane. Derfor skal vi vaere mer kyniske på bortebane, sier han.
 ??  ?? SISTE BORTEMÅLET: Elba Rashani scoret Odds siste bortemål, mot Sarpsborg for en måned siden.
SISTE BORTEMÅLET: Elba Rashani scoret Odds siste bortemål, mot Sarpsborg for en måned siden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway