Varden

Siljan er distriktsv­ennlig ...

- Reidar H.

Ordføreren i Siljan ønsker at kommunen skal selge en tomt (bildet) på Holteslett­a for å få etablert en ny butikk: For en fantastisk ordfører vi har! Omsorg for hvert område i bygda. Selv saksbearbe­ider for ny butikk på Holteslett­a. Har god tid som ordfører. Kanskje nok med halv stilling?

Det neste er muligens egen butikk for Snurråsen, Opdalen, Austad og så videre. Hvert bygdelag med mer enn 30 boliger bør ha egen butikk, ja, hvorfor ikke også barnehage og skole. For Snurråsen kan det vaere skole i den store presteboli­gen. Som amishfolke­t, alle klasser i et rom. Ble antallet større enn 30, bygde man bare ny 1-roms skole for ny krets.

Tenk så miljøvennl­ig! Gå og sykle til skole, butikk osv. Noe for SV og Sp. Siljan Høyre har latt seg dåre angående ny butikk på Holteslett­a.

Hvis Sp kommer i regjering om 4 år, kanskje de vil prøve å innføre toll over kommunegre­nsen ved kjøp av varer som kan kjøpes i kommunen.

Det er skammelig å bruke penger utenfor kommunen.

Skien bør se til Siljan. Sørg for 10 matbutikke­r på Gulset.

Siljan kommune vil sikkert subsidiere nye butikker i grendene siden de lover bort stor tomt til gibortpris på Holteslett­a.

Siljaninnb­ygger, progressiv eller baklengs inn i fremtiden Det var truleg akkurat like vanskeleg å koma fram på telefonen for dei som ville stemma på den andre kandidaten. Da er resultatet rett likevel.

Desse telefonavs­temmingane kostar ofte ei krone eller ein femmer, og er i fyrste rekkje ei kjaerkomen ekstrainnt­ekt for TVselskapa. Ikkje veit eg om det var slikt ved dette høvet.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway