Varden

Bryr seg ikke om hva andre mener

Odd-trener DagEilev Fagermo har fått gjennomgå i sosiale medier etter søndagens sjokktap mot Stabaek. Selv driter han i hva andre måtte mene.

- SKIEN Pål Lundsholt

Kommentare­ne har haglet etter helgens sjokktap mot Stabaek. Men Odd-treneren holder seg unna sosiale medier og bryr seg ikke om hva andre mener.

Ikke er jeg på sosiale medier og ikke leser ikke avisene, og jeg driter for så vidt i hva andre måtte mene. Dag-Eilev Fagermo, Odd-trener

Odd-treneren vet bedre enn noen at menigmann har meninger om ham og jobben han gjør som trener i Odd. Det lever han greit med – selv etter 0–5 på hjemmebane.

Ikke på sosiale medier

Blant kommentare­ne som blant annet har stått på eliteklubb­ens egen Facebook-side er: «Flaut Fagermo at du ikke får gutta til å yte mer enn dette» «Latterlig !!!!!!!! » «Leit og skammelig! Forandring­er må nok til!» for å nevne noen.

– Jeg hører ikke noe. Jeg følger ikke med der jeg kan høre noe. Ikke er jeg på sosiale medier og ikke leser ikke avisene, og jeg driter for så vidt i hva andre måtte mene. En trener må jo drite i hva alle andre mener. Hvis ikke er det umulig å vaere trener. Jeg vet hvordan Odd skal spille, hvordan Odd skal bygges og hvordan Odd skal vaere. Når vi ikke greier det, må vi bare jobbe oss inn igjen på det sporet. Så jeg lar meg ikke prege av det. Men jeg snakker jo med spillerne, trenerappa­ratet og klubben, sier Fagermo.

Spillerne skal analysere

Til vanlig er det Fagermo og assistentt­rener Jan Frode Nornes som tar seg av analysene etter kamp. Stabaek-kampen er det derimot spillerne som har fått aeren av å gå i sømmene.

– Et par ganger i året pleier spillerne å evaluere kampene, i stedet for at Jan Frode og jeg gjør det. Det var kanskje litt rart at de fikk den kampen her da, men det ble heldigvis bestemt i forrige uke. Så nå skal spillerne legge det fram onsdag, så får vi høre hva de sier, sier Fagermo med et lite smil om munnen.

Fire helt raeva

Smiler gjør han derimot ikke når han får spørsmål om hvordan dagen etter 0-5 hjemme mot Stabaek er.

– Det er krise å tape 5-0. Vi har hatt fire kamper som har vaert helt raeva. Begge mot Viking, Ålesund borte og hjemme mot Stabaek. Jeg kan godt si at jeg i januar ikke hadde trodd at jeg skulle stå med en keeper fra Pors og spille med den midtbanen vi gjorde søndag. Det hadde jeg ikke trodd. Det hadde ingen trodd. Men likevel kan vi ikke ha de fire kampene der. Og hvorfor har vi det? Det er for dårlig. Det er noe vi må se på, selvfølgel­ig. Det er ikke godt nok. Hvor er ledertypen­e? Hvor er stoltheten? Vi fikk jo tatt tak i det i pausen, men det må noen ta tak i på 2-0. Det blir ikke gjort, synes jeg da. Det er svakt, sier Fagermo.

 ??  ??
 ??  ?? KLAR TALE: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bryr seg ikke hva andre mener. Her er sammen med Jan Frode Nornes og Einar Rossbach under søndagens kamp mot Stabaek.
KLAR TALE: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bryr seg ikke hva andre mener. Her er sammen med Jan Frode Nornes og Einar Rossbach under søndagens kamp mot Stabaek.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway