Varden

ILDSJEL 2: Ørnulf Klausen, Kragerø IF

- KRAGERØ

– Det er ikke bare Kragerø Idrettsfor­ening som nominerer Jens Ørnulf Klausen, flere idrettslag i Kragerø står sammen om dette, skriver forslagsti­lleren.

Friidrett og ski ligger hans hjerte naermest, hvor han nå har bidratt siden 1970 tallet. Ørnulf har vaert sterkt tilknyttet KIF Friidrett fra 1970 tallet og fram til i dag. I 1998 tok han over som leder i Kragerø Friidrett. Hans sterke engasjemen­t for friidrett har resultert i nytt fast banedekke for friidrett på Kragerø Stadion, hvor han i tillegg til å vaere leder også er trener. Banedekke kom på plass i 2011/2012 etter en kjempeinns­ats av Ørnulf.

Ørnulf er også trener for friidretts­gruppa i Kragerø. Han har fingrene med i det meste som skjer, blant annet Studsdalsu­tvalget som har laget en tarzanløyp­e i naerheten av Kragerø sentrum, ulike skirenn, Sparebank lekene i friidrett, samt Jomfruland­sløpet med mer. Felles for alle arrangemen­t og anlegg er at Ørnulf er primus motor i alt.

Når snøen kommer er Ørnulf snar til å ta turen opp til Kroken i Drangedal kommune for å kjøre skiløyper. Først lånte han scooteren til skigruppa i Kragerø, før han kjøpte seg sin egen.

I mange år har Ørnulf også vaert skitrener i Sannidal IL. Ørnulf har i flere år vaert sekretaer i KIF- Alianseidr­ettslag, og var det frem til årsmøtet i år. Ørnulf har tidligere fått ildsjel prisen i Kragerø

– Han er en beskjeden person som legger utrolig mye tid ned i idretten og har bidradd enormt mye for idretten i Kragerø og omegn. Ørnulf sier aldri nei og er alltid positiv til å trene barn og unge, skriver forslagsst­illeren.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway