Varden

Står alltid på for Odd

Årets aller siste kamp i Eliteserie­n 2017 spilles søndag for mitt kjaere Odd-lag.

- Berit Rønhaug Røe

Den kampen går hjemme på Skagerak Arena mot seriemeste­r Rosenborg. Gratulerer til Rosenborg med seriegulle­t.

Så ble det ikke den «drømmeseso­ngen» i 2017 som vi alle hadde håpet på, slik det ble «spådd» i forkant for mitt kjaere lag. Odd-gutta ble tippet som medaljekan­didater av de aller fleste, inklusiv meg selv.

Det er mange årsaker til at sesongen har blitt som den har blitt. For meg så er det å støtte laget i mitt hjerte det aller viktigste som supporter, uansett hvilken plassering de har på tabellen.

Jeg er da supporter i medgang og motgang, faktisk enda mer i motgang. Det er da vi trenger hverandre. Vi trenger ikke å finne en skyldig part i fotball, tenker jeg.

Synes publikum har vaert veldig flinke til å møte opp i årets sesong, på Skagerak Arena. Der har vi også hatt en veldig god uttelling, vunnet mange kamper. Det er på bortebane det har blitt få trepoenger­e, kun to faktisk. Det får jeg som supporter gjort lite med, selv om jeg har vaert på så å si alle bortekampe­ne i år i Eliteserie­n. Det er bra med engasjemen­t, det trenger vi, men gjør det til noe positivt. Det er ikke så vanskelig faktisk, selv om fotball er mye følelser.

Jeg håper virkelig at du møter opp på Skagerak Arena også nå på søndag, for å heie på Odd-gutta. At vi sammen viser vår støtte og engasjemen­t for «Heltene fra Telemark» og alle andre som legger sin sjel i dette.

De er vanlige mennesker disse fotballgut­ta. Alle trenger vi en oppmuntrin­g, ett klapp på skuldra en gang iblant. Fotball skal vaere moro det. Heia Odd!

Og så kommer det snart en ny fotballkam­p, snart en ny sesong Vi gir oss aldri.

 ?? FOTO: REIDAR TEIGEN, NTB SCANPIX ?? MED HJERTE FOR ODD: – For meg så er det å støtte laget i mitt hjerte det aller viktigste som supporter, uansett hvilken plassering de har på tabellen. Jeg er da supporter i medgang og motgang, skriver Berit Rønhaug Røe.
FOTO: REIDAR TEIGEN, NTB SCANPIX MED HJERTE FOR ODD: – For meg så er det å støtte laget i mitt hjerte det aller viktigste som supporter, uansett hvilken plassering de har på tabellen. Jeg er da supporter i medgang og motgang, skriver Berit Rønhaug Røe.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway