Varden

Medaljøren ler godt av SMS nå

Han sikret medalje med Sarpsborg 08, til tross for at Dag-Eilev Fagermo mente det ikke var medaljepot­ensiale i Ole Jørgen Halvorsen.

- SKIEN

I slutten av september fortalte Ole Jørgen Halvorsen at han ville offentligg­jøre SMS fra sin gamle trener i Odd.

– Fagermo skrev at det aldri har vaert medaljepot­ensial i meg, sier Ole Jørgen Halvorsen dagen etter at han sikret bronsemeda­lje jeg Sarpsborg 08.

Sarpsborg-kanten med fortid i Odd sier at han og treneren stadig sender meldinger til hverandre. Med en litt annen tone enn den som ble sendt fra Odd-treneren da Halvorsen dro til Sarpsborg.

– De fleste er helt vanlige. Vi har en god tone vi, men jeg synes denne ble litt artig da, sier han videre.

Ole Jørgen Halvorsen og Sarpsborg 08 kunne søndag juble for bronsemeda­lje i serien.

«Vi tar medalje uansett, tenker jeg. Om du er her eller ikke.» Slik husket Dag-Eilev Fagermo SMS-korrespond­ansen med Ole Jørgen Halvorsen da sistnevnte forlot Odd til Sarpsborg etter endt låneperiod­e i Bodø/Glimt.

– At det ble sjetteplas­s til Odd, er ikke så galt likevel. Sånn er det noen ganger. I år hadde vi suksess, så kanskje det er Odds tur neste år, mener Halvorsen som betrakter årets sesong som en suksess.

– Ja, det skal feires etter neste søndag, og jeg håper på gull i NM-finalen. Sølvet har jeg fra før med Odd i 2014, sier han og sender en invitasjon til telemarkin­ger om å bli med på cupfesten i Sarpsborg søndag.

– Der er Dag-Eilev Fagermo også selvfølgel­ig invitert, skyter Halvorsen inn.

2-2 mot Molde søndag sikret bronsen for Sarpsborg, men samtidig glapp sølvet. Sarpingene ville ta sølv med seier over laget fra rosenes by. På den annen side, med tap var bronsen usikker. Hadde Strømsgods­et vunnet, ville det vaert et skifte av plass den motsatte veien.

– Det var egentlig helt ellevilt, sier Ole Jørgen Halvorsen som feiret seriemedal­je med en cola zero og en stratos på hotellromm­et.

– Det var det hele, for vi har en cupfinale å ta hensyn til. Vi gleder oss til denne, sier Halvorsen dagen etter at bronsen var sikret.

 ?? FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX ?? BRONSEJUBE­L: Ole Jørgen Halvorsen og Sarpsborg 08 sikret bronsemeda­lje søndag.
FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX BRONSEJUBE­L: Ole Jørgen Halvorsen og Sarpsborg 08 sikret bronsemeda­lje søndag.
 ??  ?? PÅ FEST: Dag-Eilev Fagermo er bedt på cupfest i Sarpsborg.
PÅ FEST: Dag-Eilev Fagermo er bedt på cupfest i Sarpsborg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway