Varden

BURSDAGER 12 år

-

91år

Hipp hurra for fantastisk­e Aili Torvund, som fylte 91 år 3. desember. Du er en klok dame som har omsorg for de rundt deg. Du følger med på alt av sport og holder deg oppdatert på hva som skjer i verden. Du er ei beundrings­verdig dame. Glad i deg. Klem fra familien din.

64år

Eva Hem Sandbukten. Hipp hipp hurra for vår kjaere mamma, mormor og venn som fyller år i dag! Du er selve grunnmuren i vår familie, og vi er uendelig glad i deg. Ønsker deg en kjempefin dag og gleder oss til å feire deg. Du er best! Varme klemmer fra Mathias, Anja, Mona, Heidi og Oddvar.

50 år

Magne Espedalen. Hipp, hipp, hurra, for den flotte, spreke, ungsindige mannen, pappaen og bessen vår, som fyller 50 år! Du er en utrolig flott person som alltid stiller opp for oss.Vi setter stor pris på deg.Vi skal gjøre vårt beste for at dagen din blir super! Vi er veldig glad i deg! Gratulerer så mye med dagen din! Klem fra Tina, Vegard, Halvor, Lars, Petter og Laila.

15år

Vi vil gratulere vår kjaere Emmerik Aas Sandvik med 15-årsdagen. Du vokser med rakettfart og er nå straks høyere enn gamlisene i huset. Supersport­y er du og enda mer skal det bli, nå som Elixiakort­et er i boks og du er gammel nok til å pumpe jern alene. Vi håper du får en kjempefin bursdag og vi er veldig glade i deg. Store klemmer fra mamma, pappa, Fanny og Bamse. Gratulerer Julie med 12-årsdagen i dag. Du er blid, kreative og musikalsk. Tryller frem fine toner på klarinett og piano. Ønsker deg en fin dag. Klem fra pappa og mamma.

10 år

10 x hurra for vår alles godgutt, Daniel Øyvang, som i dag fyller 10 år! Vi ønsker deg en strålende feiring med venner og familie! Du er kjempeflin­k i fotball og har stor omtanke for andre. Vi er veldig glad i deg! Gode klemmer fra Madelen, Tiril, mamma og pappa! Hipp hurra for Daniel Leander Øyvang, som fyller 10 år 5. desember. Du er tøff og kul, og vi er veldig glade i deg. Store bursdagskl­emmer fra Beste, Faffa, tante Kristine og onkel Martin.

8år

Hipp hurra for Emilie Ballestad Reiersen, som fylt 8 år 3.12. Du er ei super jente full av energi, ei skikkelig gledespred­er. Du viser stor kjaerlighe­t for de rundt deg og en god venn for alle. Gratulerer så mye med dagen. Glad i deg. Klem fra pappa, mamma, Silje, Daniel, Herman Leander og resten av familien.

7 år

Vår morsomme og flinke Philip Habla-Foss fyller 7 år i dag. Vi gratulerer deg så mye med dagen din. Store klemmer fra Oda, Hanna, mamma og pappa.

4år

pappa. Agathe Liljegren. Endelig er dagen her! Dette har du venta lenge på. Gratulerer så mye med dagen, jenta vår! Mange klemmer fra mamma og

1år

Hipp hurra for Ola Reisjø Bauger ,1åridag! Du er en skjønn liten gutt, som vi er utrolig glad i. Masse bursdagshi­lsner og klemmer fra mormor og morfar, tante Lina og tante Ingrid, oldemor og Lilo.

 ??  ?? 9. NOVEMBER: Prinsen vår Matheo Morgan kom til verden. Veide 3860 gram og var 53 cm lang. Stolte foreldre er Gunn Ellen Saetre og Stian Morgan Pindsle. FOTO: ANETTE C. NILSEN
9. NOVEMBER: Prinsen vår Matheo Morgan kom til verden. Veide 3860 gram og var 53 cm lang. Stolte foreldre er Gunn Ellen Saetre og Stian Morgan Pindsle. FOTO: ANETTE C. NILSEN
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway