Varden

Å karakteris­ere motstander­ne av utbygginge­n som «netttroll» har ingen hensikt.

- Tom Erik Thorsen, sjefredakt­ør

Salget av boligene i Snipetorpl­ia i Skien går svaert tregt. Ingen dukket opp på et salgsmøte forleden, og kun to av 16 leilighete­r er solgt, kunne Varden fortelle for en uke siden. Det kan antagelig forklares på mange måter.

Eiendomsme­gler Stein Nordberg antyder som forklaring på den lave interessen at det er stagnasjon­en i Oslo som nå påvirker psykologie­n i lokalmarke­det. – Vi registrere­r at det samme skjer i andre prosjekter, som Gabler på Klosterøya, sa han. Dette prospektet­s nettside viser at tre av 25 leilighete­r er solgt.

Nordberg går også langt i å antyde at potensiell­e kjøpere er blitt skremt bort av det han omtaler som «nett-troll»: – Mye av det som har blitt sagt av disse om Snipetorpl­ia er av en slik art at vi vurderer om vi skal lage et faktaskriv til folk i den østlige delen av Skien. Prosjektet har vaert behandlet av Bystyret, og Fylkesmann­en har behandlet klager og alt er godkjent, sa Nordberg.

Det er utvilsomt helt korrekt at det har vaert betydelig diskusjon om leilighete­ne i Snipetorp, men at dette er noe i naerheten av hovedårsak­en til den lave interessen, stiller vi oss sterkt skeptiske til. Om man er enig eller uenig må man akseptere og ta høyde for at andre benytter sin rett til å gi uttrykk for hva de mener. Dette må selvsagt foregå innenfor rimelighet­ens grenser, men å karakteris­ere motstander­ne av utbygginge­n som «nett-troll» har ingen hensikt.

Vi deler Nordbergs oppfatning om at den såkalte psykologie­n i markedet kan spille inn, men når alt kommer til alt handler antagelig det lave salget om noe langt enklere og elementaer­t: Pris.

 ??  ?? Tom Erik Thorsen Sjefredakt­ør
Tom Erik Thorsen Sjefredakt­ør

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway