Varden

Tjernås speider for Vålerenga

-

FOTBALL Vålerenga har ansatt Jørgen Ingebrigts­en som sportslig leder og Lars Tjaernås som sjefspeide­r. Dermed er klubbens sportslige ledelse komplett.

Det melder eliteserie­klubben i en pressemeld­ing torsdag.

Ingebrigts­en har vaert sportslig administra­tor i klubben og forfremmes til sportslig leder. I den funksjonen har han ansatt Tjaernås som sjefspeide­r.

Tjaernås kommer fra tilsvarend­e stilling i Brann. Han har hatt mange trenerjobb­er i norsk fotball og var blant annet trener i Vålerenga da laget vant cupen i 1997 og tok seg til kvartfinal­e i cupvinnerc­upen året etter.

Han var også assistent for Egil Olsen da «Drillo» var manager i Wimbledon i Premier League.

Ingebrigts­en rapportere­r til hovedtrene­r Ronny Deila på det fotballfag­lige og til daglig leder Erik Espeseth på det administra­tive. Deila skal fortsatt ha det øverste operative og sportslige ansvaret.

– En viktig del av jobben med spillerlog­istikk er å vaere til stede der vi skal rekruttere nye spillere. Spesielt lokalt, men også nasjonalt og utenfor landets grenser. Lars har mye erfaring både som scout og trener, og han har i tillegg vaert i Vålerenga tidligere, sier Ingebrigts­en.

Tjaernås skal lede klubbens speiderapp­arat. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway