Varden

BURSDAGER

-

70 år

Vi gratulerer Sigrun i Ekelundveg­en på Vestsiden med 70-årsdagen den 8. desember. Gleder oss til feiring på lørdag, og det var veldig hyggelig at du skal feire dagen i Porsgrunns koseligste bydel Osebakken. Hilsen gode venner.

70 år

Birger Korssund Nilsen, Helle, fyller 70 år den 8. desember. Varme gratulasjo­ner til deg på den store dagen! Må du få en god feiring både på tur og hjemme! Hele familien ønsker deg gode og rike år videre i alt du er engasjert i!

31år

Janne Elisabeth Eie. Hipp hurra for verdens beste mamma og kjaereste, som fyller 31 år i dag! Håper du får en super dag! Masse bursdagskl­emmer fra Hannah, Kevin og Jarle.

6 år

Pål William Bjerva. Hurra for Pål William som fyller 6 år. Du er en super gutt som vi er så glad i. En flink og grei skolegutt som plutselig har blitt stor. Vi gleder oss til å feire deg. Stor klem fra Mimmi, farfar og tante Oda.

4år 3 år

Hipp hurra for Sandra, som blir 4 år 8. desember. Vi er kjempeglad i deg. Suss og kos fra mamma, pappa, mimmi, beste, mommo og bette. Halvor HellaRolan­dsen. Vår skjønne sjarmør og lillebror fyller tre år! Gratulerer så mye med dagen! Vi gleder oss til å feire deg med gaver, kake og sang. Klem fra Håkon, Alma, Lyra, mamma og pappa.

1år

Hipp hipp hurra for tvillinggu­ttene våre, Linus & Leander, som allerede fyller 1 år! Bursdagskl­emmer fra verdens heldigste mormor & morfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway