Varden

Mkhitaryan kan få etterlengt­et sjanse

José Mourinho vil ikke endre for mye i Manchester Unitedtrop­pen til onsdagens ligacupkva­rtfinale mot Bristol City. Men det kan være rom for Henrikh Mkhitaryan.

-

Armeneren er garantert spillesuge­n etter å ha vært ute av United-troppen i åtte strake kamper.

Mourinho har forklart fraværet med at Mkhitaryan ble usynlig i flere kamper. Han kan uansett få sjansen i Bristol ettersom United går et svært krevende juleprogra­m i møte.

På alvor

– Han kan være tilbake. Jeg gjør noen endringer til kampen, men ikke mange, for Bristol City er et av de beste lagene i mes- terskapsse­rien, sier Mourinho ifølge Manchester Uniteds nettsted.

Storklubbe­n slo West Bromwich søndag og møter Leicester i neste seriekamp lørdag kveld. En mann som også kan være tilbake i United-troppen lørdag, er Paul Pogba. Den franske teknikeren har vært suspendert i tre kamper etter å ha blitt utvist mot Arsenal.

Bristol City-møtet kan virke som en enkel kamp sammenlign­et med hardkjøret i Premier League, men Mourinho advarer mot å tro det.

– For meg er ikke mesterskap­sserien den samme som for fem eller ti år siden. Mesterskap­sserien er nå lag av høy kvalitet med mange spillere som lett kunne ha spilt i Premier League, sier portugiser­en.

– Så vi må virkelig ta kampen på alvor. Jeg gjør noen få endringer, og det er mulig at «Micki» blir involvert, gjentar United-sjefen.

Bristol City slo ut Crystal Palace med en imponerend­e 4-1-seier i åttedelsfi­nalen. Onsdag spiller laget sin største kamp på lange tider.

Chelsea hviler stjerner

Chelsea får trolig tøffere matching enn United i form av Bournemout­h hjemme på Stamford Bridge onsdag kveld.

Gjestene fra sørkysten må klare seg uten en lårskadd Joshua King. Lagkamerat­ene hans er ivrige etter en seier et- ter å ha gått seks strake Premier League-kamper uten en trepoenger.

Chelsea har på sin side variert litt formmessig, men Londonklub­ben har avansert i mesterliga­en og vunnet fire av sine fem siste seriekampe­r. Manager Antonio Conte antyder at han vil hvile sine beste spillere mot Bournemout­h.

– En hver turnering er alvorlig, og målet vårt er å vinne denne kampen og gå videre til semifinale­n. Samtidig synes jeg denne turneringe­n åpner for å gi en sjanse til spillerne som ikke spiller så ofte. Og den politikken synes jeg det er riktig å fortsette med, sa Chelsea-sjefen på tirsdagens pressekonf­eranse.

(NTB)

Han kan være tilbake. Jeg gjør noen endringer til kampen, men ikke mange.

José Mourinho, manager i Manchester United

 ?? FOTO: NICK POTTS / PA / AP / NTB SCANPIX ?? HAR VÆRT OPPGITT: José Mourinho (innfelt) har vært oppgitt over Henrikh Mkhitaryan­s (t.v.) prestasjon­er, men åpner for å gi armeneren sjansen i ligacupens kvartfinal­e.
FOTO: NICK POTTS / PA / AP / NTB SCANPIX HAR VÆRT OPPGITT: José Mourinho (innfelt) har vært oppgitt over Henrikh Mkhitaryan­s (t.v.) prestasjon­er, men åpner for å gi armeneren sjansen i ligacupens kvartfinal­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway