Varden

Ventet ikke på Odd

Alexander Betten Hansen fikk ikke kontrakt i Odd. Nå kan han forsvinne ut av fylket igjen.

- Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

Torsdag var han i Kongsvinge­r og gjennomfør­te en medisinsk sjekk.

- Ja, jeg kan bekrefte at jeg har tatt en medisinsk sjekk i Kongsvinge­r i dag, sier Betten Hansen.

21-åringen sier også at det ikke er sikkert at det blir Kongsvinge­r som blir hans neste arbeidsgiv­er.

– Nei, det er ikke sikkert. Jeg har også samtaler med to andre gode 1. divisjonsl­ag, så jeg vet faktisk ikke hva det blir til enda. Det er uansett alltid greit å ta en medisinsk sjekk, sier han.

Hvilke de to andre 1. divisjonsk­lubbene er, vil ikke skienskare­n si noe om.

– Nei, jeg har ikke lyst til det, sier han.

Ble satt på vent

21-åringen fra Skien ble satt på vent av Dag-Eilev Fagermo etter at han prøvespilt­e for skiensklub­ben midt i november. Nå skal han ha fått et kontraktsf­orslag av Kongsvinge­r. Det var avisen Glåmdalen som meldte dette torsdag.

Alexander Betten Hansen har trent med flere klubber etter at han valgte å ikke forlenge med Fram Larvik etter denne sesongen.

Blant annet var han på prøvespill hos Odd i november, og fikk beskjed om at det ikke ble noen kontrakt med skiensklub­ben etter endt treningsuk­e.

– Vi kan ikke signere nok en ung gutt nå, selv om Alexander har vaert god på trening. Vi må faktisk vente å se hvor mye penger vi har til rådighet etter at vi har fått på plass en sentral midtbanesp­iller og en spiss, forklarte Dag-Eilev Fagermo etter at 21-åringen hadde vist seg fram hos Odd.

21-åringen forklarer at han ikke kunne vente på Odd, og måtte bruke anledninge­n godt når det var interesse fra andre klubber.

Stresser ikke

– Odd er spesielt for meg, og det var en mulighet jeg hadde. Jeg skjønner at Odd ikke kunne hente med, men hvis de ved en senere anledning skulle gjort det, ville det vaert som stallfyll og spill i 2. divisjon, sier han.

Han sier at han allerede har over 100 kamper i den divisjonen, og at det er tid for å ta steget videre.

– Det er det absolutt, og de alternativ­ene jeg har nå er gode lag i 1. divisjon. Kongsvinge­r har ambisjoner om opprykk, og jeg ser at dette er en klubb som utvikler og selger spillere, men jeg stresser ikke valget mitt, avslutter han.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? 1. DIVISJON?: Alexander Betten Hansen blir trolig å se i 1. divisjon neste år. Torsdag var han på medisinsk sjekk hos Kongsvinge­r.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT 1. DIVISJON?: Alexander Betten Hansen blir trolig å se i 1. divisjon neste år. Torsdag var han på medisinsk sjekk hos Kongsvinge­r.
 ??  ?? UNGT INN: At Odd signerte Joshua Kitolano, samt Odin Bjørtuft, var avgjørende for at Odd ventet med å signere Betten Hansen.
UNGT INN: At Odd signerte Joshua Kitolano, samt Odin Bjørtuft, var avgjørende for at Odd ventet med å signere Betten Hansen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway