Varden

Arsenal-profil fikk nei fra kona

-

▶ Arsenal-spiller Olivier Giroud var ønsket av Everton i sommer, men kona satte angivelig en stopper for klubbskift­et.

Everton har fått et oppsving under klubbens nye manager Sam Allardyce. Nå vedgår trenerring­reven at han ønsker seg en ny spiss i januarvind­uet. Samtidig røper Allardyce at Arsenals Olivier Giroud var ønsket i Everton allerede i sommer.

I et intervju med storavisen The Mirrorlett­er også Allardyce på sløret med hensyn til hvorfor overgangen ikke ble en realitet.

– Jeg tror ikke han er aktuell, for han nektet å komme hit sist, sier Allardyce.

– Han vil ikke flytte nord for London, tror jeg. Eller kona hans ønsker det ikke. Sånt er viktig for konene. Normalt er det de som er sjefene, og her snakker jeg av erfaring, tilføyer Everton-sjefen..

(NTB) han på startsteke­n med sin øyensten i Paris. Da starter Lionel i storløpet Prix de Bourgogne på koksgrusen på Vincennes. De tre første i mål får startplass i Prix d’Amérique.

Antonsen hevder han føler seg klar for å sette seg opp i sulkyen.

– Nå føler jeg meg klar til å kjøre på Vincennes. Ettersom Lionel er en av de ni hestene i feltet med høyest grunnlag, er vi sikret plass i første rekke bak bilen. Og nå som han antakelig kommer med i Prix d’Amérique på penger uansett, vil jeg kjøre selv, sier han.

(NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway