Varden

Nå kan Pors le hele vei

Skagerrak Sparebank er Pors sin nye generalspo­nsor. Avtalen gjør at klubben kan le hele veien til banken.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Eksakt hvor mye avtalen, som strekker seg over de kommende tre årene er verdt i kroner og øre, vil verken klubben eller banken si noe om.

Bonus ved opprykk

– Nei, men jeg kan si det sånn at den er verdt mer en 100.000 og mindre enn 20 millioner, sier administra­tiv banksjef i Skagerrak Sparebank, Jan Kleppe, i en munter tone.

Han understrek­er at avtalen er meget god – både for klubb og bank.

– Vi registrer jo at Pors er en klubb som får en del oppmerksom­het i lokal presse og vi som bank ønsker å bli mer synlige. I tillegg får vi nå vaere med å sponse en breddeklub­b som forhåpentl­igvis tar steget opp en divisjon eller to de neste årene. Vi håper jo at Pors vil lykkes sportslig i årene som kommer, sier Kleppe.

Bonus ved opprykk

Hvis så skulle skje vil banken i så fall måtte punge ut med mer penger.

– Eventuelle opprykk vil utløse bonuser, sier Kleppe – uten å ville røpe summer.

– Det er ikke noe vi tar i media, men det betyr mer penger, sier bankmannen.

Pors-trener Tommy Svindal Larsen er godt fornøyd med klubbens nye hovedspons­or.

– Det har vaert en veldig god prosess. Vi er snakket, diskutert og blitt enige om veien videre og jeg føler at vi snakker samme språk når det gjelder fotball og utvikling. Det er viktig. sier treneren.

Nye drakter

Klubbens markedssje­f, Kyrre Jansen, er naturlig nok også fornøyd med avtalen.

– Vi startet dialogen i oktober/ november og jeg må si at vi har landet en veldig god avtale. Den beste grunnavtal­en vi noen gang har signert, sier Jansen.

At sparebanke­n nå blir hovedspons­or betyr at klubben stiller i nye drakter når fotballses­ongen 2018-sparkes i gang borte mot Egersunds nest beste 14. april.

– Det blir ny brystrekla­me på alle draktene, fra fem år til Alaget i 3. divisjon. Det blir noen drakter det. I tillegg blir det nye reklameski­lt rundt stadion. Så vi har en liten jobb å gjøre, sier Jansen.

«Vi er snakket, diskutert og blitt enige om veien videre og jeg føler at vi snakker samme språk når det g jelder fotball og utvikling»

Tommy Svindal Larsen, Pors

▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? NYE DRAKTER: Kim Bentsen og co. må bytte drakter etter at klubben nå har fått ny hovedspons­or.
FOTO: BJØRN BORGE NYE DRAKTER: Kim Bentsen og co. må bytte drakter etter at klubben nå har fått ny hovedspons­or.
 ??  ?? FORNØYDE: Både Pors og Skagerrak Sparebank er fornøyde med avtalen som gjør at banken nå er klubbens hovedspons­or d Sparebank), Tommy Svindal Larsen (Pors), Kjell Valle (Pors) og Gert Egil Willumsen (Pors).
FORNØYDE: Både Pors og Skagerrak Sparebank er fornøyde med avtalen som gjør at banken nå er klubbens hovedspons­or d Sparebank), Tommy Svindal Larsen (Pors), Kjell Valle (Pors) og Gert Egil Willumsen (Pors).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway