14:20: Skiskytnin­g, 15 km, kvinner. Skiskyting Verdenscup (Eurosport fra 14.00) Langrenn, sprint. Norgesmest­erskapet

TV2 SPORTSKANA­LEN, SUMO 18:00: Stavanger Oilers – Lørenskog, GET-ligaen

18:30: Storhamar – Manglerud Star, GETligaen

18:30: Stjernen

GET-ligaen

19:00: Linköpings HC – Mora IK, SHL 19:00: Färjestad BK – Djurgården, SHL 19:00: HV 71 – Frölunda, SHL Vålerenga, IK – Hockey Sparta – GET-ligaen Sarpsborg, Frisk/Asker,

EUROSPORT

05:00: Sydney Internatio­nal , ATP 09:00; Sydney Internatio­nal, ATP 09:00: Australian Open, Australian Open 01:00: Sony Open in Hawaii, PGA

VIASAT

09:00: BMW SA Open, European Tour 19:30: Levante – Espanyol, Copa del Rey 21:30: Barcelona – Celta Vigo, Copa del Rey

01:05: Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets, NHL (Xtra NHL 1)

01:05: Washington Capitals Hurricanes, NHL

01:35: Tampa Bay

Flames, NHL

02:00: EURASIA CUP, European Tour Lightning – – Carolina Calgary

TV4

14:00: Skiskyting, Skiskyting Verdenscup

Kragerøs damer sikret to viktige poeng da de vant 21-18 over Fram i egen hall onsdag kveld.

Laget fra kystbyen ligger fortsatt under streken i 2. divisjonsa­vdelingen, men tremålssei­eren over Fram var av det viktige slaget. Det var Kragerø andre seier denne sesongen.

Fram ligger fortsatt rett over Kragerø på tabellen, og således var denne seieren viktig i kampen om å overleve sesongen i 2. divisjon. De motsatte oppgjøret i høst endte med ellevemåls­eier 26-15 til Fram.

Første omgang var trøblete for Paul Gundersens mannskap, og gjestene fra Vestfold ledet med tre, 8-11, etter de første 30 minuttene.

Så snudde det for Pia Tomine Gundersen og hennes lagvenninn­er. En sterk avslutning på kampen ga rom for å juble for seieren. Pia Tomine ble Kragerøs toppscorer med åtte scoringer. Tuva Muffetange­n fulgte opp med seks, Nina Vildalen satte inn fire, mens Ida Eikeland endte med tre scoringer.