Varden

Mener at han var for kritisk

-

Landslagss­jef Christian Berge brukte natten til mandag til å se Hviterussl­andkampen igjen.

Han så i tillegg Frankrike – Østerrike på PC-en før han sovnet langt på natt.

Berge var litt småkritisk mot eget lag rett etter 33-28 over hviterusse­rne. Gjennomgan­gen på hotellromm­et ga ham et litt annet syn.

Stemmer ikke helt

– Det viste at den følelsen jeg satt med etter kampen ikke stemmer helt med den jeg har nå. Det er mye som er bedre enn jeg trodde. Jeg følte at det var mye slurv underveis. Så det var ikke helt rettferdig mot laget, sier Berge til NTB.

Tirsdag møter Norge Østerrike. Minst uavgjort gjør at de norske gutta er sikret plass i hovedrunde­n og får med seg to poeng.

Mye forskjelli­g

– Har Østerrike samme makspotens­ial som Hviterussl­and?

– Ja, det har det. De spiller helt annerledes og har mange forskjelli­ge forsvarsfo­rmasjoner. Jeg tipper at du vil se mye forskjelli­g i kampen tirsdag, sier Berge.

Norge skuslet vekk en kjempesjan­se til å slå Frankrike. Det endte med 31-32-tap etter at det var norsk ledelse til langt ut i kampen.

I hovedrunde­n venter trolig kamper mot Kroatia, Sverige og Island på Norge. (NTB)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? BEDRE: Gjensynet med kampen mot Hviterussl­and viste at det var bedre enn Christian Berges umiddelbar­e inntrykk.
FOTO: NTB SCANPIX BEDRE: Gjensynet med kampen mot Hviterussl­and viste at det var bedre enn Christian Berges umiddelbar­e inntrykk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway