Varden

Bjørndalen OLvraket: – Kjipt

-

ALPINT

Utfortreni­ng: Menn i Kitzbühel, Østerrike 11.30.

Europacup; Kvinner i Zauchensee, Østerrike: Super-G 11.00.

HÅNDBALL

EM-sluttspill menn i Kroatia, innledende gruppespil­l (3. og siste runde): Gruppe B (i Porec): Frankrike – Hviterussl­and 18.15, Norge – Østerrike 20.30. Gruppe A (i Split): Serbia – Island 18.15, Kroatia – Sverige 20.30.

INNEBANDY

Eliteserie­n menn: Sveiva – Gjelleråse­n 19.00, Fredriksta­d – Grei 19.45.

ISHOCKEY

Mesterliga­en (CHL), semifinale­r 2. kamp: Ocelari Trinec (Tsjekkia) – JYP (Finland) 17.00 (2-4), Växjö (Sverige) – Bili Tygri Liberec (Tsjekkia) 18.30 (1-1). KHL-kamp (klubb med norsk spiller): SKA St. Petersburg – Spartak Moskva 17.30. ▶ OIe Einar Bjørndalen (43) synes det er kjipt at han ikke får vaere med i sitt sjuende OL.

Mandag fikk han beskjeden om at han ikke får delta i Pyeongchan­g. Seks andre norske skiskytter­menn fikk i stedet klarsignal.

Veteranen har slitt med sykdom og dårlige resultater i hele vinter.

Bjørndalen seier dette til TV 2om hvordan det blir å ikke vaere på plass når OL starter i februar.

– Si det. Det er kjipt at jeg ikke får vaere til stede. Jeg får nesten vente og se til etter at OL er ferdig for å kunne svare på det. Men det er vanskelig å forestille seg. Denne dagen måtte komme en dag, og nå er den her, sier Bjørndalen.

Bjørndalen har deltatt i alle seks OL siden 1994. Han er tidenes vinterolym­pier med totalt åtte gull. Han er uenig i uttaket.

– Det er jeg. Jeg mener selv at jeg kunne ha fått fram formen til OL.

Bjørndalen sier dette om han synes det var feil at uttaket kom etter Ruhpolding og ikke etter kommende helgs renn i Antholz.

– He-he. Jeg blir inhabil når det gjelder å svare på det. Jeg må forholde meg til uttakskrit­eriene. Vi sender et veldig sterkt lag til OL, og jeg ønsker dem lykke til, konstatere­r han.

Ole Einar Bjørndalen har ikke tatt stilling til om han ønsker å fortsette karrieren fram mot VM i Östersund neste år. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway