Varden

Leverte i årets første stevne

-

Poseidon imponert stort under Fredriksbo­rglekene i Sarpsborg i helgen. Blant annet ble det gull på lagmedley - med ett hundredels margin.

Årets første svømmestev­ne er unnagjort og hvilket stevne det ble for Poseidons del. Jentene vant både 4x100 fri og 4x50 lagmedley, sistnevnte etter en rå fight som endte med Poseidon foran som nummer en med 0,01 sekunder.

Gode etapper

Gutta vant 4x50 lagmedley med stil og med fire gode etapper, de ble også nummer to på 4x100 fri.

På guttesiden vant Fredrik Frantzen og Anders Valdar i henholdsvi­s 99- og 2000-klassen. Magnus Rasmussen nummer to i 2000 og Andreas Imeslund Aamodt nummer tre i 2003-klassen.

Inspirasjo­n og motivasjon

– På de yngre fortsetter Samantha Pepevnik meget sterke utvikling og svømmer 4.51 og beste tid i landet i klassen sin (2005). Kaisa Helmet Dalane har hatt en enorm utvikling siste 8 ukene og er nå oppe på 8.plass i landsdelen og nr.64 i landet. Opp fra 30.plass og over 45 plasser nasjonalt. Leon Magnusson, Andreas Johnsson, Hedda Lindkjenn og Maia Kåss har store forbedring­er på alle øvelsene sine og viser at B-partiet er virkelig på gang og trener godt. Alt i alt en råflott helg for klubben, foreldre og trener. All den gode svømmingen skal gi inspirasjo­n og motivasjon til å fortsette å jobbe tøft fremover mot sesongens mål, sier hovedtrene­r Glenn Cudmore Garfield.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? IMPONERTE: Kaisa Helmet Dalene og Maia Kåss var blant Poseidonsv­ømmerne som imponerte i Sarpsborg.
FOTO: PRIVAT IMPONERTE: Kaisa Helmet Dalene og Maia Kåss var blant Poseidonsv­ømmerne som imponerte i Sarpsborg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway