Varden

– Helt elendig agentarbei­d

Dag-Eilev Fagermo ønsket Tobias Lauritsen velkommen – og fikk så beskjed om at førstevalg­et på spissplass sa nei til Odd.

- Bjorn.borge@varden.no

▶ – Dette er helt elendig agentarbei­d, sier Odd-treneren oppgitt etter torsdagens treningsøk­t.

Han ble overrasket over beskjeden som ventet etter presentasj­onen av Lauritsen, og varden.no kunne fortelle at svensken hadde sagt nei.

Løpet er kjørt

– Det løpet er kjørt. Han vil ikke hit, og vi kan ikke ha spillere som vingler slik, sier Fagermo om den svenske spissen.

Han er imidlertid forundret over utfallet.

– Ja, dette har vi jobbet lenge med. Vi ble enig med klubben og jobbet ut fra beskjeden vi fikk om at spilleren ville hit. Når det da likevel ble nei, er det veldig dårlig agentarbei­d.

– Vi har brukt mye ressurser på dette, understrek­er Fagermo – som gjerne skulle sett at ressursene hadde gitt bedre betalt.

Hva som skjer videre, kan ikke Odd-sjefen si her og nå.

Han forteller imidlertid at det har vaert flere navn på blokka, og at man ikke er helt tilbake på scratch.

– Vi har jobbet med flere caser. Nå får vi se an hele prosessen litt videre, sier Fagermo, og legger ikke skjul på at utviklinge­n i saken ble overrasken­de.

Lauritsen inn

Onsdag var Viktor Prodell på besøk på Skagerak Arena, og det ga klare indikasjon­er på at overgangen var naert foreståend­e.

Mindre enn ett døgn senere viste realiteten seg å bli annerledes.

– Men vi har fått inn Tobias Lauritsen i dag, og det er bra. Vi skal dessuten ha et møte senere i dag (torsdag) og se an hva vi gjør videre.

Har tre spisser

Fagermo ser for seg at det ikke skjer endringer før mandagens avreise til La Manga, og er forberedt på at Odd må ta tiden til hjelp.

– Vi skal spille tre kamper i Spania, og har tre spisser her og nå. Nå får vi det oppholdet og de kampene unnagjort, og så gjør vi fortløpend­e vurderinge­r, sier Odd-treneren. ▶ Bjørn Borge

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? ELENDIG: Dag-Eilev Fagermo var lite imponert over at Prodell endte opp med å si nei til Odd. – Helt elendig agentarbei­d, mener treneren.
FOTO: BJØRN BORGE ELENDIG: Dag-Eilev Fagermo var lite imponert over at Prodell endte opp med å si nei til Odd. – Helt elendig agentarbei­d, mener treneren.
 ?? FOTO: NILS-TORE OLSEN ?? BESØK: Viktor Prodells tilstedeva­erelse på Skagerak Arena ble et kort besøk.
FOTO: NILS-TORE OLSEN BESØK: Viktor Prodells tilstedeva­erelse på Skagerak Arena ble et kort besøk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway