Varden

Avviser ikke at han blir i Odd

-

Riku Riski vil vekk fra Odd, men fortsatt er det lite som er tyder på at han forsvinner fra skiensklub­ben. Han avviser ikke at det blir Odd resten av sesongen.

– Agenter jobber med fremtiden min, men for meg handler det om å gjøre det best for Odd når jeg er her. Og nå er jeg i Odd, sier Riku Riski.

Finnen fikk etter Rosenborg-kampen i november sist år, beskjed at Dag-Eilev Fagermo om at han kunne finne seg en ny arbeidsgiv­er. Hans dialog med Odd-treneren har konkludert at han ikke finner seg til rette i Odds 4-3-3-system.

– Det har tatt sin tid, helt siden november, men jeg håper at ting kan skje om ikke så lenge. Kanskje jeg må vente til dette overgangsv­induet er lukket, og at det løser seg i februar, sier han.

I mens gjør han sitt ytterste for å gjøre laget bedre mens han er i Odd-troppen.

– Vi jobber med et par ting, men det er ingenting å informere om ennå. Målet er utenlands, og andre steder enn Norge og Finland, sier Riku Riski, som får uvante roller når han ikke er med i DagEilev Fagermos prioriteri­nger.

– Det er ikke så rart, og jeg er komfortabe­l med det. At jeg spilte høyreback i dag, er helt ok, sa han etter onsdagens trening.

Han stresser ikke med å finne seg en ny klubb, og forholder seg til kontrakten med Odd som varer ett år til.

– Det er ikke så mye annet jeg kan gjøre, og jeg er komfortabe­l med det. Blir det ikke noe utlandsspi­ll på meg, så er jeg i Odd, sier han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway