Varden

Varden med «Odd Pod»

I Vardens nye podkast-serie «Odd Pod», får du blant annet treffe tre av trenerne som har styrt laget siden opprykket i 1998.

- Nils-tore.olsen@varden.no

▶ I dag lanserer Varden sin første podkast, med navnet «Odd Pod».

Varden har møtt tre av trenerne som har ledet Odd siden opprykket til den øverste divisjonen vår. I dag kan du glede deg til å høre historiene til Tom Nordlie og høre fortelling­er fra garderoben til Odd.

Nordlie forteller blant annet om da han skulle bygge laget rundt Bengt Saeternes. Han visste ikke at styret solgte han.

– Det begynte jo nesten med en fight. De solgte Bengt for en slikk og ingenting til Bodø/ Glimt, uten en gang å ha videresalg­sklausul. Det var nok ikke det største business-scoopet Odd har gjort, forteller Nordlie, og sikter selvfølgel­ig til at nordlendin­gene solgte Saeternes til den belgiske toppklubbe­n Club Brugge for noen millioner fire sesonger senere.

– Jeg skulle bygge laget rundt han som spiss eller ving i 4-3-3-formasjone­n.

Det er Vardens nyhetsreda­ktør, Eirik Haugen, som har snakket med de tre personligh­etene.

Han tror du vil bli servert morsomme historier du ikke før har hørt.

– Odd har hatt tre fargerike og svaert taleføre trenere i Tom Nordlie, Arne Sandstø og DagEilev Fagermo. I podkasten forteller de historier fra garderoben og treningsfe­ltet, jeg tror vi trygt kan slå fast at her kommer det fortelling­er du ikke har hørt før, sier Haugen.

Kluss i leilighete­n

– Kan du gi noen eksempler?

– Vi hører om kluss med møblering av leilighet for en Oddspiller, hvem som likte å ta seg en fest, hva som blir sagt mellom spillerne og historien om Odds første sesong i den øverste divisjonen. Du får også høre en svaert åpen Fagermo som forteller om hva han kan tenke seg å gjøre den dagen han ikke lenger er hovedtrene­r i Odd.

– Hvor finner man podkasten?

– Podkasten er tilgjengel­ig på alle plattforme­r, blant annet for mobilbruke­re. Det er bare å søke opp «Vardens Odd-pod» og dermed får du fri tilgang til episodene. Alt bli også lagt ut på varden.no. Den første er klar, de to neste kommer med en ukes mellomrom.

▶ Nils-Tore Olsen ▶

 ??  ?? FARGERIK: Tom Nordlie, her med Vardens nyhetsreda­ktør, er en av tre fargerike Odd-trenere du får hør emer av i den nye podkasten «Odd Pod».
FARGERIK: Tom Nordlie, her med Vardens nyhetsreda­ktør, er en av tre fargerike Odd-trenere du får hør emer av i den nye podkasten «Odd Pod».
 ??  ?? GJEST: Dag-Eilev Fagermo har hatt en prat med Vardens Eirik Haugen.
GJEST: Dag-Eilev Fagermo har hatt en prat med Vardens Eirik Haugen.
 ??  ?? PODKAST: Vardens nye podkast «Odd Pod» er klar.
PODKAST: Vardens nye podkast «Odd Pod» er klar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway