Varden

Fikk dårlig betalt

Gjerpen hadde muligens fortjent mer enn ingenting i møtet med Larvik, menonsdagk­veld fikk de likevel en liten gladmeldin­g.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Da lagene møtte hverandre i motsatt oppgjør, i september, regelrett feide vestfoldin­gene over Gjerpen i Skienshall­en.

Laget som kun står med to tap denne sesongen ga seg ikke før de hadde scoret 40. Gjerpen nøyde seg halvparten. Onsdag var det ikke mye feiing fra Larviks side – tvert imot.

Litt skuffet

– Jeg synes vi gjør en veldig god kamp – i lange perioder. Dessverre klarer vi ikke å holde skikkelig trøkk de siste femseks minuttene og det blir vi selvfølgel­ig straffet for mot et såpass godt lag som Larvik, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Ha måtte ta en liten timeout etter matchen.

– Jeg er litt skuffet over at vi ikke holder helt inn. Selv om vi gjør en veldig god kamp er vi vel egentlig aldri i naerheten av å dra det her i land. Akkurat det irriterer litt, sier treneren.

På høyde

Til pause sto det 15–12 til hjemmelage­t og da det gjensto knappe sju minutter av kampen skilte det ikke mer enn to mål (27-25).

– Vi skyter oss ut av kampen mot slutten og akkurat det irritere litt. Men det er sånn det er, sier Arntzen.

Også Gjerpens toppscorer Melanie Bak var litt småskuffet etter innsatsen.

– Jeg føler jo at vi kunne fått med oss poeng i dag, at vi får litt dårlig betalt. Vi er fullt på høyde med dem i store deler av kampen. Dessverre er vi ikke helt der vi skal og bør vaere i sluttminut­tene og det blir vi straffet for, sier Bak.

Ba om støtte

Åttemålssc­oreren virket i likhet med resten av laget ikke veldig preget av at klubben i disse dager er i litt vanskelig økonomisk situasjon.

Tirsdag kveld ba Gjerpen håndball Skien kommune om støtte til elitesatsi­ng.

– Sånne ting er ikke noe vi går og tenker på. Vi konsentrer oss om å spille håndball, så får andre ta seg av den økonomiske biten, sier Bak.

PS: Når det gjelder Gjerpens økonomiske situasjon ser det nå lysere ut enn det gjorde tirsdag kveld. Onsdag innstilte rådmannen på 375.000 kr i tilskudd og 375.000 kr i lån.

▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? BARE NESTEN: Melanie Bak og Gjerpen tidvis rystet Larvik onsdag kveld. Dessverre holdt det ikke helt inn.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT BARE NESTEN: Melanie Bak og Gjerpen tidvis rystet Larvik onsdag kveld. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway