Varden

Kjøpmannen betaler etter p-bulking

- ▶ Nils Skumsvoll nils.skumsvoll@varden.no

Kiwi Frogner i Skien har bestemt seg for å betale for skadene etter at en bil ble bulket på parkerings­plassen deres torsdag.

Synderen stakk av, etter å ha bulket bilen til Bjørn Moen og Eli Qvam utenfor Kiwi på Frogner. Kjeden har besluttet å dekke parets egenandel, forteller en svaert fornøyd Moen til Varden.

Egenandele­n var på 8.000 sure kroner. Butikken har ikke overvåking­skamera akkurat der det skjedde, men butikksjef­en har vaert behjelpeli­g med å henge opp en etterlysni­ng.

Han har også vaert i kontakt med ekteparet gjentatte ganger etter hendelsen.

– Han hadde snakket med eierne i Kiwi og kunne fortelle at de hadde kommet fram til at det ville vaere hyggelig å kunne dekke vår egenandel på forsikring­en som er på 8000 kroner. De føler at lokalbefol­kning på Kleiva og Frogner støtter godt opp om butikken sin og synes derfor det vil vaere hyggelig å gi noe tilbake, forteller Moen, som tilbrakte helga på hytta sammen med kona.

Han håper fokuset på bulking kan føre til at folk sier fra når de er uheldige.

– Det er jo ingen som gjør dette med vilje, men man kan ikke bare forlate stedet likevel, sa han da Varden møtte han fredag.

Ifølge forsikring­sselskapet IF, viser en undersøkel­se at åtte av ti bileiere har opplevd det samme som Moen i perioden de har eid en bil.

– Det sier litt om hvor stort problemet er, sier informasjo­nssjef i selskapet, Sigmund Clemenz.

 ?? FOTO: NILS SKUMSVOLL ?? IRRITEREND­E: Bjørn Moen og Eli Qvam fikk bilen bulket.
FOTO: NILS SKUMSVOLL IRRITEREND­E: Bjørn Moen og Eli Qvam fikk bilen bulket.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway