Varden

– Den høyeste jeg har møtt!

-

John Kitolano fikk virkelig kjørt seg

▶ Før kampen snakket Varden med danske fotballfol­k, som forklarte hva som er Horsens store styrke. Dødballer og lange innkast står for 60–70 prosent av scoringene.

Som Høidalen

Mikkel Mena Qvist kaster som den gamle Gulset-spilleren Sondre Høidalen, langt og knallhardt. Allerede etter fire minutter fikk Odd erfare det. Etter et langt innkast fikk Jonas Borring gå opp foran Markus Kaasa og headet ballen i mål.

– De hadde blokkering (sperre) på en av spillerne våre. Et innøvd trekk fra dem. Man så ▶ det jo, med en gang de fikk innkast stilte de opp i formasjon, sier venstrebac­k John Kitolano, som fikk en veldig stor oppgave.

Den høyeste

– Jeg hadde i oppgave å passe på den høyeste på banen. Det var ikke den enkleste jobben.

– Har du spilt mot noen høyere spillere før?

– Nei, aldri mot noen så høye spillere.

– Hva synes du om kampen? – Vi startet bra og skapte sjanser. VI burde ledet til pause. Elbas mulighet var jo kjempestor. Men vi fortsatte å spille etter pause og fikk en fortjent utlikning.

– Fornøyd med eget spill? – Ja, det var helt greit. Og det var gøy å spille mot et bra dansk lag. De er jo på 5. plass i Danmark.

 ?? ALLE FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? scoring da 17-åringen debuterte og scoret 1-1 mot Horsens i La Manga søndag.Unngutten fra Oslo valgte skolegang på
ALLE FOTO: TOM ARNE BORGERSEN scoring da 17-åringen debuterte og scoret 1-1 mot Horsens i La Manga søndag.Unngutten fra Oslo valgte skolegang på
 ??  ?? TØFF JOBB: John Kitolano (midten) måtte passe på en av de høyeste Horsens-spilelrne.Den høyeste han har møtt
TØFF JOBB: John Kitolano (midten) måtte passe på en av de høyeste Horsens-spilelrne.Den høyeste han har møtt

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway