Varden

Fagermo avviser Lekven-rykte

-

Dag-Eilev Fagermo svarer kort og enkelt på spørsmål om Magnus Lekven er på vei hjem.

Ifølge nettviasen.no jobber Ronny Deilas Vålerenga aktivt for å rydde opp i stallen. Fire spillere kan forsvinne allerede i vinter.

Nettavisen erfarer at Ronny Deila og Vålerenga åpner for å selge unna Henrik Kjelsrud Johansen (24), Magnus Lekven (30), Fitim Azemi (25) og Daniel Berntsen (24).

Kvartetten skal ikke lenger vaere i klubbens framtidspl­aner.

Kort svar

Nettavisen hevder å vite at Vålerenga nå har gjort det klart overfor eksterne aktører at disse fire nå er tilgjengel­ig for kjøp. Odd jaktet Magnus Lekven før han gikk til Oslo-klubben. Nå har ryktene blusset opp igjen, i takt med klubbens jakt etter en sentral midtbanesp­iller.

Men Odd-fans, som ønsker å se Lekven tilbake i klubben, behøver ikke å bestille drakten med «Lekven» på ryggen. I alle fall ikke ennå.

– På spørsmål om Lekvenrykt­ene bare er tull, er svaret kort.

– Ja, svarer han i en sms.

Ingen kommentar

VIFs sportslige leder Jørgen Ingebrigts­en er også ordknapp når Nettavisen ber ham kommentere saken.

– Vi kommentere­r aldri spillerlog­istikk inn eller ut før det eventuelt har skjedd noe, og da kommentere­r vi det i egne kanaler. Men det er interessan­t at du sier dere vet dette, sier Ingebrigts­en til avisen. Intet tema

Magnus Lekven var den av VIF-spillerne som fikk flest kamper av de fire forrige sesong.

Gulset-gutten var på banen i 26 kamper. Problemet skal vaere høy lønn og kontrakt ut 2020.

Nettavisen har snakket med hans agent, Stig Lillejord:

– Alle spillere er vel i prinsipp til salgs både i Vålerenga og andre klubber om prisen er rett. Jeg har løpende kontakt med Vålerenga og det har ikke vaert et tema at Magnus skal selges fra klubben.

Lekven skal ha en lønn på over to millioner årlig. Det er over en million mer enn det Odd vil betale. I tillegg kommer overgangss­um.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? VEKK: Nettavisen skriver at Magnus Lekven er en av fire spillere som kan vaere på vei vekk fra Vålerenga.
FOTO: NTB SCANPIX VEKK: Nettavisen skriver at Magnus Lekven er en av fire spillere som kan vaere på vei vekk fra Vålerenga.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway