Varden

BURSDAGER

-

30 år

Christine H. Arntsen 30 år 30. januar. Gratulerer med dagen, kjaere datter. Vi er veldig glad i deg. Ønsker deg en flott dag. Vi takker for de to flotte barnebarna du har gitt oss. Bursdagskl­em også til tante fra Sotra.

13 år

Mange gratulasjo­ner til Julie Holm Edvardsen, som fyller 13 år i dag og dermed blir tenåring. Vi ser fram til feiring på lørdag og gleder oss til å vaere sammen med deg og familien. Klem og hilsen fra farmor og Helge.

8år

Jon. Gratulerer så mye med dagen din! Du er en grei og hjelpsom gutt både med venner og dyr, godt humør og fantasi har du også. Vi håper du får en super 8-årsdag! Klemmer fra hele familien din og kaninene.

6 år

Vi vil gratulere verdens beste godgutt som fyller år 30.1, snart skolegutt, elsker fart og spenning! Omsorgsful­l god og verdens beste gull det er du. vi elsker deg John Sigve. Fra mamma, pappa og storebror Hilse fra mormor, bessen i Ølen, bestemor og bestefar i Lunde.

5år

Hipp hipp hurra for fine storebror Trym på Nøklegård i Langangen som er 5 år i dag. Vi er kjempeglad­e i deg og gleder oss masse til å feire deg! Gratulerer så mye med dagen din og mange bursdagskl­emmer fra pappa og mamma, Vetle Andre, farfar og onklene dine, oldefar, Astrid og alle dyra. Resten av familien gratulerer også!

4år

Benedikte Heggtveit, Seljord, fyller 4 år 30. januar. Store gratulasjo­ner og klemmer fra Mimmi og morfar i Skien og tanter og onkler.

3 år

Hipp, hipp i dag er det Othilie Ahlbom Grauer som fyller år. Veldig glad i deg, solstrålen vår! Klemmer fra mamma, pappa, Ola og Ludvig.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway