Varden

Odd ser på spillere i hele Europa

Dag-Eilev Fagermo håper å få inn to forsterkni­nger før sesongen sparkes i gang. En spiss og en midtbanesp­iller.

- SKIEN ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Det naermer seg seriestart og Odd er fortsatt på jakt etter forsterkni­nger. Det klubben først og fremst ser etter er å forsterke med en angrepsspi­ller og en midtbanesp­iller.

Konkrete caser

– Vi må prioritere å bruke penger på de to posisjonen­e der. Det er i de posisjonen­e vi har størst mangler og det er der vi må prioritere å bruke penger. Så derfor kommer vi ikke til å se etter noen nye forsvarssp­iller nå, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Hvem klubben har i kikkerten er uvisst, men det jobbes ifølge treneren med konkrete caser.

– Selvfølgel­ig. Det er europeiske spillere. Hvem det er kan jeg ikke si, men vi jobber selvfølgel­ig med konkrete caser, sier treneren.

For Odds del sparkes sesongen i gang med hjemmekamp mot Haugesund 11. mars. Det er ikke mer enn fire og en halv uke til. Det betyr at det begynner å haste med å hente inn nye spillere.

Ingen Våge-retur

– Det begynner å gå fort mot seriestart, så vi må ha noe på plass i løpet av en uke – helst. Men vi jobber som sagt med konkrete caser, sier trener uten å ville si noe mer om spillerjak­ten.

Tidligere Odd-spiller Joakim Våge Nilsen er tidligere blitt nevnt, men ser nå ut til å vaere uaktuell med tanke på en retur.

– Det er ikke han vi jobber med nå, sier Fagermo.

Ingen nye bak

Når det gjelder den bakre fireren har Fagermo tidligere sagt at de ser etter en som kan utfordre Espen Ruud.

Klubben har blant annet hatt Benjamin Gleditsch (21) og Alexander Betten Hansen på prøvespill denne vinteren. Ingen av dem fikk tilbud om kontrakt.

«Vi leter etter en ung høyreback som kan utfordre Espen Ruud og som minst får 2. divisjon som en arena», uttalte han til Varden for en knapp måned siden. Nå er han ikke like krystallkl­ar.

– Vi må bruke de pengene vi har der det er størst mangler og det er framover på banen. Det er ikke prekaert bakover. Vi kan bruke Thomas Grøgaard, John Kitolano og Martin Broberg i den posisjonen, sier Fagermo.

 ??  ??
 ??  ?? UTFORDRERE: Espen Ruud ser ikke ut til å få noen direkte utfordrer på høyreback med det første.
UTFORDRERE: Espen Ruud ser ikke ut til å få noen direkte utfordrer på høyreback med det første.
 ??  ?? SPILLERJAK­T: Odd og Dag-Eilev Fagermo håper å kunne forsterke med to spillere før sesongstar­t – en midtbanesp­iller og en spiss.
SPILLERJAK­T: Odd og Dag-Eilev Fagermo håper å kunne forsterke med to spillere før sesongstar­t – en midtbanesp­iller og en spiss.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway