Varden

Avviser at Engravslia blir ny hovedtrene­r

-

Ketil Arntzen og Gjerpen HK Skien avslutter arbeidsfor­holdet, melder klubben.

Det melder daglig leder KarlFredri­k Velle i Gjerpen HK Skien i en pressemeld­ing onsdag kveld.

– Gjerpen HK Skien har meddelt trener Ketil Arntzen at hans arbeidsfor­hold med klubben opphører etter innevaeren­de sesong. Klubben takker Arntzen for hans bidrag for Gjerpen HK Skien gjennom de sju siste sesonger, sier Velle i pressemeld­ingen.

I kontrakten mellom Arntzen og Gjerpen HK Skien har begge parter opsjon på å avslutte arbeidsfor­holdet etter 2017/2018 sesongen. Da denne beskjeden må meddeles før 01. mars, har klubben nå valgt å benytte seg av denne opsjonen, skriver Velle videre.

– Klubben legger til grunn at det er ønskelig å se framover og skape nytt engasjemen­t i og rundt klubben. Et trenerskif­te foran 2018/2019 sesong er da ønskelig for å kunne utvikle både klubben og organisasj­onen mot nye høyder.

Arntzen har tatt Gjerpen HK Skien fra 2. divisjon og tilbake igjen til Eliteserie­n.

– Klubben takker Arntzen for fantastisk innsatts gjennom alle år, og ikke minst engasjemen­tet og viljen han har vist.

– Det står respekt av Arntzens bidrag til både jobben med Gjerpen HK Skien og utviklings­jobben for kvinnehånd­ballen i Te-

lemark han har lagt ned, avslutter Velle.

Hvem som tar over for Arntzen er foreløpig uklart, men personer i Gjerpen skal ha kontaktet Pors-trener Anstein Engravslia i forhold til hans situasjon.

– Gjerpen har spurt med hvordan min situasjon er. Mitt svar var at jeg har to år igjen av min kontrakt med Pors. Så det var ingen forespørse­l om jeg ville til Gjerpen, kun et spørsmål om min kontraktss­ituasjon, skriver Engravslia i en sms.

Velle avviser at Engravslia er tiltenkt en rollen som ny hovedtrene­r.

– Pors-trener Anstein Engravslia er ikke aktuell for ny hovedtrene­rjobb i Gjerpen. Gjerpen ønsker at han skal fortsette den gode utviklinge­n han har i Pors, sier Velle. Utover det henviser både han og resten av styret til pressemeld­ingen.

– Vi har ingenting mer å komme med nå, sier styremedle­m Helen Røsholt.

 ??  ?? IKKE AKTUELL: Astein Engravslia er ifølge Gjerpens daglig leder Karl-Fredrik Velle ikke aktuell som ny hovedtrene­r i Gjerpen.
IKKE AKTUELL: Astein Engravslia er ifølge Gjerpens daglig leder Karl-Fredrik Velle ikke aktuell som ny hovedtrene­r i Gjerpen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway