Varden

Fagermo vil ha Herolind Shala

- Sport@varden.no

Lyngbys økonomiske problemer gjør at Dag-Eilev Fagermo vil kontakte Herolind Shala.

Herolind Shalas danske superligak­lubb, Lyngby BK, sliter blytungt økonomisk.

De klarte ikke å betale spillerne lønn innen fristen ved midnatt natt til onsdag. Klubben håper å finne en løsning innen fredag.

– Etter en lang dag, hvor det er forsøk flere ulike løsninger for å skaffe de tilstrekke­lige midler til å betale lønn til spillere, stab og administra­sjon, må vi dessverre konstatere at vi ikke har kommet i mål i tide, sier styreleder Torben Jensen i en pressemeld­ing.

– Det har vaert drøftelser omkring salg av klubben hele dagen, samtidig med at det er jobbet med en kortsiktig løsning for å kunne betale innen fristen.

Den danske spillerfor­eningen har etter samtaler med spillernes representa­nter i klubben gått inn for at klubben skal få frist til fredag med å betale utestående lønn.

Forsøker

Odd-treneren sier at han uansett vil kontakte Shala.

– Selv om spillerfor­eningen har anbefalt spillerne å vente til fredag, så vet jeg ikke om det gjelder alle. Det kan jo vaere at noen sier nei og blir fristilt. Derfor vil jeg kontakte Shala med tanke på en overgang til Odd, sa treneren etter onsdagens trening.

– Det jeg jakter nå er «Lindi» og en spiss.

Flere potensiell­e kjøpere er på banen, men man har ikke kommet i mål med noen av dem. Klubben håper nå at en gruppe lokale krefter vil overta klubben og sikre nødvendig økonomisk dekning til å fullføre sesongen i dansk superliga.

▶ Nils-Tore Olsen og Birte Ulveseth

 ??  ?? USIKKERT: Hva som skjer med Herolind Shala og de andre Lyngbyspil­lerne er usikkert. Odd ønsker Shala hjem igjen.
USIKKERT: Hva som skjer med Herolind Shala og de andre Lyngbyspil­lerne er usikkert. Odd ønsker Shala hjem igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway