Varden

Dette ser unektelig rart ut, Gjerpen.

- Tom Erik Thorsen, sjefredakt­ør

▶ Onsdag ettermidda­g kunne Varden avsløre at styret i Gjerpen HK Skien ønsket å sparke trener Ketil Arntzen. Senere samme kveld kom meldingen som bekreftet at Arntzens «arbeidsfor­hold med klubben opphører etter innevaeren­de sesong» og at «klubben takker Arntzen for hans bidrag for Gjerpen HK Skien gjennom de syv siste sesonger».

▶ Varden er kjent med at det var uenighet om saken i styret. Sportslig leder Jan Ove Grave valgte å trekke seg umiddelbar­t og som en konsekvens av sparkingen. Grave omtaler avgjørelse­n som «kjapp og uryddig» og «vet utmerket godt at dette ikke er forenelig med sunn praksis».

▶ Gjerpen-kaptein Andrea Rønning sier at spillerne «ble både overrasket og sjokket» og var fullstendi­g uvitende om at den mangeårige treneren nå er uønsket i klubben. De var ikke tatt med på råd.

▶ I en pressemeld­ing sier klubben at «det er ønskelig å se fremover og skape nytt engasjemen­t i og rundt klubben» og at «et trenerskif­te foran 2018/2019-sesongen er da ønskelig for å kunne utvikle både klubben og organisasj­onen mot nye høyder».

▶ Vi betviler ikke et slikt ønske, men det er naturlig å spørre seg om strategien er riktig. Ketil Arntzen har ledet klubben fra 2. divisjon og tilbake til Eliteserie­n og har levert høyst brukbare, sportslige resultater. Det er dissens i styret, der det angivelig også skal vaere utskiftnin­ger om under én måned, sportslig leder trekker seg fordi han ikke kan vaere bekjent av prosessen og man har ikke rådført seg med spillergru­ppens leder(e). Dette ser unektelig rart ut, Gjerpen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway