Varden

Selvtillit­en er tilbake

Torbjørn Agdestein får en sjelden sjanse fra start – som spiss. Det gjør noe med selvtillit­en.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Spissen, som ikke har fått all verdens med spilletid på topp den siste tiden, smiler når han bli konfronter­t med det faktum at han starter som spiss i fredagens treningska­mp mot Haugesund.

– Jeg er selvfølgel­ig glad for å få sjansen og det er en sjanse jeg skal gjøre alt jeg kan for å ta vare på, sier Agdestein.

Kyssesyken

Han legger likevel ikke skjul på at han gjerne skulle sett at sjansen hadde kommet under litt andre omstendigh­eter.

– Det er selvfølgel­ig kjedelig at Tobias (Lauritsen) har fått kyssesyken, og jeg hadde aller helst sett at jeg hadde fått sjansen selv om han hadde vaert frisk. Men det er sånn det er og det gjør at jeg får jeg sjansen til å vise meg fram, sier Agdestein.

Klar for oppgaven

Selv om det er en stund siden han sist spilte på topp føler han seg mer enn klar for oppgaven.

– Nå har jeg spilt tre kamper – som sentral midtbane – så det blir noe annet å spille spiss igjen, men jeg har jo spilt det i hele karrieren min, så det skal vel gå greit. Formmessig føler han at han er der han skal vaere.

God oppkjøring

– Jeg har følt at jeg har hatt en veldig god oppkjøring, spesielt før La Manga hvor jeg spilte mye spiss på trening. Da synes jeg det stemte veldig godt. Jeg scoret mange mål. Så ble jeg skjøvet litt lenger ned på banen da Tobias kom, så det er en omstilling. Men nå er jeg tilbake til spiss og jeg føler at jeg har godt samarbeid med både vinger og midtbane. Jeg gleder meg veldig, sier spissen.

Optimist

Han er den første til å innrømme at selvtillit­en fikk seg en liten knekk forrige sesongen.

– Det å ikke få spilletid gjør jo noe med selvtillit­en - som ikke var ikke helt på topp i fjor. Men nå er selvtillit­en der den skal vaere og jeg har trua på at jeg får mye spilletid framover, sier Agdestein.

 ??  ?? SYK: Tobias Lauritsen har fått kyssesyken og blir borte fra fotballen en stund.
SYK: Tobias Lauritsen har fått kyssesyken og blir borte fra fotballen en stund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway