Varden

Grave kunne ikke fortsette

- Nils-tore.olsen@varden.no

Jan Ove Grave valgte å gå av umiddelbar­t.

Gjerpen-ledelsens avgjørelse om å avslutte kontrakten med trener Ketil Arntzen etter denne sesongen var det som gjorde at sportslig leder Jan Ove Grave trakk seg fra sitt verv umiddelbar­t.

– Dessverre ble det slik at jeg ikke kunne vaere en del av dette etter at styret tok, i mine øyne, en slik kjapp og uryddig avgjørelse, sier Grave.

Enkelt å trekke seg

– Selv har jeg en lederstill­ing og jeg vet utmerket godt at dette ikke er forenelig med sunn praksis. Jeg kan derfor ikke stå inne for hvordan dette har blitt gjort. Derfor var det relativt enkelt å trekke seg.

Onsdag kveld sendte Gjerpens daglig leder, Karl-Fredrik Velle ut en pressemeld­ing. Samme dag sa han, styreleder Elna Strømme og styremedle­m Helene Røsholt at de ikke ville gi ytterliger­e kommentar.

Betimelig

Grave synes det er synd, for han mener de burde gi svar til både spillere og media som lurer på om hvordan denne prosessen har skjedd, og om kompetanse­n til å vurdere et trenerskif­te er slik den burde vaere.

– Et styre skal selvfølgel­ig gjøre det de synes er riktig. Men det er betimelig å stille spørsmål om dette, spesielt hvis flere skal gå av om tre uker. Og det er også å forvente at et ansvarlig styre svarer på slike spørsmål.

– Nå håper jeg at styret reverserer sin avgjørelse og starter prosessen på nytt. Det hadde vaert best for alle parter. Jeg synes at dette er trist for Gjerpen og håndballen i Telemark.

▶ Nils-Tore Olsen

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? MÅ SLUTTE: Ketil Arntzen får ikke fortsette etter denne sesongen.
FOTO: BJØRN BORGE MÅ SLUTTE: Ketil Arntzen får ikke fortsette etter denne sesongen.
 ??  ?? GIKK AV: Jan Ove Grave kunne ikke stå inne for styrets valg.
GIKK AV: Jan Ove Grave kunne ikke stå inne for styrets valg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway