Varden

Utvider samarbeide­t

- ▶ Sindre Omenås sindre.omenas@varden.no

«For a lifetime» heter duetten som er kommet ut av samarbeide­t mellom Geir Arne Hansen og Frøydis Skinnarlan­d.

Artistnavn­et «Frøya» er byttet ut med «Freya». Selv om «Jenta fra landet» fremdeles er med og en viktig del av musikkhist­orien til Skinnarlan­d, er navneskift­et et klart signal om at hun nå jobber med country, som ligger hjertet hennes naermest.

Før jul slo de seg sammen og holdt en felles konsert på kjøpesente­ret på Gulset. Det ble starten på en tettere samarbeid for de to musikerne.

Duett

Geir Arne Hansen ble for alvor kjent for det norske folk gjennom tv-programmet «The Hit», der Trine Rein framførte sangen «The story of love» og sikret Hansen førsteplas­sen i programmet i 2014.

Han har skrevet kjaerlighe­tsduetten «For a lifetime», som de har lagt ut på streamingt­jenester.

– Den har blitt godt mottatt, med rundt 800 avspilling­er i døgnet. Det er godt innafor det vi er fornøyd med, sier Geir Arne Hansen.

Felles produsent

Selv om de vil holde på egne karrierer framover, ser Geir Arne Hansen for seg at samarbeide­t blir tettere i tiden som kommer.

– Vi har felles produsent, i Arne Benoni, så vi er i de beste hender. Når vi nå samles i country-sjangeren, har vi begge følelsen av å ha kommet hjem, sier Hansen.

Eget band

Freya og Geir Arne har fått med seg et band som vil følge dem når de holder konserter utover våren.

– Det er fantastisk å få med seg denne gjengen i bandet «Frozen Lake Band», sier Hansen.

Bandet består av Ilian Kostov på gitar, Jacob Solheim på keyboard, Tommy Nikolaisen på bass og Carl Erik Hansen på trommer.

– Vi samler flere av sangene fra en rik karriere hos oss begge, men jeg tenker vi etter hvert vil spille flere sanger sammen. Både coversange­r, men også egne produksjon­er, sier Geir Arne Hansen.

 ??  ?? DUETT: Geir Arne Hansen har skrevet duetten «For a lifetime».
DUETT: Geir Arne Hansen har skrevet duetten «For a lifetime».
 ??  ?? SJANGER: Frøydis Skinnarlan­d har hjertet i countrymus­ikken.
SJANGER: Frøydis Skinnarlan­d har hjertet i countrymus­ikken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway