Varden

Shala blir trolig vaerende

- ▶ LYNGBY ▶ pal.lundsholt@varden.no

Herolind «Lindi» Shala uttalte torsdag at han ikke utelukker en Odd-retur. Nå er det derimot lite som tyder på at midtbanesp­illeren setter kursen nordover.

Grunnen er at hans danske klubb, Lyngby, som den siste tiden har slitt blytungt økonomisk, nå ser ut til å bli reddet på målstreken av en gruppe lokale investorer.

Den hardt pressede danske superligak­lubben har utbetalt utestående lønn til spillerne, og har dermed foreløpig avverget at konkurs.

Opplysning­en ble bekreftet til en gruppe journalist­er på klubbens anlegg fredag ettermidda­g, og den setter et foreløpig punktum på en lengre periode med uvisshet rundt klubbens overlevels­e.

Klubbens ledelse har kjempet for å komme i mål med en redningspl­an, og det forventes at klubben senere offentligg­jør detaljene i den planen.

Tidligere fredag kunne flere medier bekrefte at Lyngby ville utbetale lønnen innen fredagens deadline, og fredag ettermidda­g ble spillerne orientert på et møte. Deretter dukket spillerne opp én etter én med et smil om munnen mens de viste tommel opp til journalist­ene. Spillerne bekreftet til Ritzau at de har fått lovnader om videre lønn, og at klubbens fremtid ser lys ut.

– Ordner det seg ikke med Lyngby, så får jeg sette meg ned og se hva slags muligheter jeg har, og vurdere hva som kan vaere best for min karriere, uttalte Lindi torsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway