Varden

Gjerpensty­ret må gå

- Sølve Borge

Ser i avisen at styret i Gjerpen håndball har sagt opp treneren for elitelaget. Det jo nesten så en ikke skulle tro det en leser. Her er det et lag som er noe av det beste som har vaert på flere år og som ligger an til å kunne nå sluttspill­et, og så sier man opp treneren. Det er slikt andre lag gjør når det går veldig dårlig og ikke i medgang.

Her er det et styre som fullstendi­g har mister bakkekonta­kten. Hva tror de som hele tiden har støttet Gjerpen, som kommunen, sponsorene og publikum? De må jo miste all tillit til foreningen. Og her er det et styre som ikke vil stå fram og forklare den virkelige grunn, men gjemmer seg bak en helt ny og uerfaren daglig leder.

Så drømmer de om å kanskje hente en trener i utlandet, har dere tenkt over hva det vil koste?

At leder for sport trekker seg for at han er uenig er et godt tegn på at det fortsatt er noen som vil foreningen vel.

Det nåvaerende styret må trekke seg med umiddelbar virkning slik at valgkomite­en kan jobbe uten påvirkning av noen fram til årsmøtet. Man må huske på at årsmøtet er foreningen­s høyeste myndighet og kan kaste et styre som en ikke har tillit til.

Det er også viktig at spillerne vil ha med treneren videre, det er jo de man er helt avhengig av. Hva ville skje om de også sa opp sine kontrakter. Har styret noen formening om det ?

Lederen i Varden skriver fredag at Gjerpens handling ser «merkelig» ut, jeg vil gå lenger og kalle den uansvarlig

Så vil jeg oppfordre publikum og møt mannsterke opp på kampen førstkomme­nde onsdag for å vise støtte til treneren og spillerne

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway