Varden

Hun satser på senteret

Camilla Hartveit begynte å drømme da hun så at lokalet på senteret ble ledig. Nå er oppussinge­n i full gang.

- Tone.lensebakke­n@varden.no

I april åpner Camilla Hartveit barnebutik­k på Amfi Brotorvet på Stathelle. Etter 25 år er hun tilbake på senteret hvor hun startet.

– Jeg hadde jobb som ekstrahjel­p i en klesbutikk, men egentlig var jeg mest bak på lageret og buntet sammen kleshenger­e, smiler hun.

– I alle fall i begynnelse­n.

Jobber på spreng

40-åringen har også vaert butikksjef for Boys of Europe i ti år, deretter fire år i Bestseller Retail AS. De siste årene har det vaert mye reising i jobben.

– Jeg har fire barn i alderen 10 måneder til 17 år. Da Barn og Utstyr la ned rett før jul fikk jeg ideen om å åpne en ny barnebutik­k. Jeg nevnte det for mannen min og han var positiv. Alt har egentlig gått veldig fort. Vi fikk landet det meste i januar og jobber nå på spreng mot åpningen. Folk kommer ikke til å kjenne seg igjen når gitteret går opp i april, sier hun ivrig.

Butikken skal gjøre inntrykk

At det var en ny barnebutik­k som skulle inn på de 200 kvadratmet­erne var hun ikke i tvil om.

– Vi trenger en barnebutik­k her i Bamble. Men, det er klart at det er viktig å vaere nøktern med tanke på vareutvalg i starten. Vi kan ikke ta inn alt, men det skal selvsagt vaere kjente merker som kundene kjenner blant utvalget. Kundene blir jo min arbeidsgiv­er. Jeg må høre på dem, smiler Camilla.

Samtidig er hun klar på at de må skille seg ut.

– Den opplevelse­n av å gå rundt i en barnebutik­k skal vaere god. Det skal gjøre inntrykk.

Navnet på butikken blir Brobrobril­le.

– Jeg kikket i barnesangb­øker for å finne inspirasjo­n til navn. Vi ønsker å distansere oss fra internasjo­nale butikk-konsept og vi er stolt av at navnet også har en lokal dimensjon. Da tenker vi på de to broene Breviksbru­a og Grenlandsb­rua.

Camilla er majoritets­eier og daglig leder.

– Jeg har med meg mannen min Even Sehested og Åsmund Naes på laget. Det er folk med erfaring, og sammen skal vi få til dette. Åsmund skal ta seg at nettsatsin­gen. Vi har skikkelig trua på planen vi har lagt for butikken, avslutter Camilla.

▶ Tone Lensebakke­n

 ?? FOTO: TONE LENSEBAKKE­N ?? SATSER: Camilla Hartveit (40) hadde sin første jobb som ekstrahjel­p på Brotorvet for 25 år siden. Nå åpner hun barnebutik­ken Brobrobril­le på senteret i april.
FOTO: TONE LENSEBAKKE­N SATSER: Camilla Hartveit (40) hadde sin første jobb som ekstrahjel­p på Brotorvet for 25 år siden. Nå åpner hun barnebutik­ken Brobrobril­le på senteret i april.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway