Varden

Trygg på at troppen h

Jone Samuelsen er ikke veldig stresset, selv om han er den første til å innrømme at dagens Oddtropp ser en smule tynn ut.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Midtbanesp­illeren trekker på skuldrene når han får spørsmål om hvordan han ser tingene tilstand – drøye tre uker før seriestart.

Mange gode

– Troppen er jo litt tynnere enn den pleier å vaere på denne tiden. Vi har mistet en del spillere, samtidig som vi ikke har fått inn veldig mange nye. Men det er sånn det er. Jeg har vaert med på dette før og det er bare noe vi må takle på best mulig måte, sier Samuelsen.

Ikke at han mister nattesøvne­n av den grunn.

– Jeg er ikke veldig bekymret. Det er jeg aldri og jeg er ganske trygg på at dagens tropp holder mål. Unngår vi å miste flere spiller, samtidig som vi klarer å holde oss skadefrie er jeg sikker på at vi kommer til ta bra med poeng med de spillerne vi har i dag. Vi har mange gode spillere å ta av.

Må unngå skader

33-åringen legger likevel ikke skjul på at dagens tropp byr på visse utfordring­er.

– Nei, og det at den er litt tynnere enn vanlig stiller høyere krav til oss som er igjen. I tillegg er vi avhengige av at ting som gikk mot oss i fjor, ikke går imot oss på samme måte i år. Sånn som troppen ser ut nå, så har vi ikke råd til veldig mange skader, for å si det sånn, sier Samuelsen.

Han var blant dem som trøblet litt med nettopp skader i sesongen som var. I år håper han på å unngå komme i samme situasjon.

«Jeg er ikke veldig bekymret. Det er jeg aldri og jeg er egentlig ganske trygg på at dagens tropp holder mål» Jone Samuelsen, Odd-spiller

– Og foreløpig ser det veldig bra ut. Jeg har holdt meg skadefri i lang tid. Jeg har trent regelmessi­g og i forrige treningska­mp mot Haugesund holdt jeg i 90 minutter. Men jeg må fortsette jeg også. Jeg må holde meg på beina, og jeg har ikke råd til noen skader. Klarer jeg det, tror deg det kan bli en god sesong, sier Samuelsen.

Pekepinn

Fredag venter Stabaek på Skagerak Arena. Sist laget gjestet Skien vant baerumslag­et hele 5–0. Jone Samuelsen spilte ikke på grunn av skade, men husker den godt.

– Da fikk vi rett og slett pryl og det er nok ikke alle som har glemt det. Det svei skikkelig. Men det viktigste nå blir at vi fortsetter den gode trenden vi er i. Vi har til gode å tape så langt i oppkjøring­en og nå får vi en pekepinn på hvor vi står. Vi møter et lag som kan vaere vanskelig å spille mot. Klarer vi å holde tett og samtidig holde i ballen, kan det bli bra, sier Samuelsen.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? STRESSER IKKE: Thomas Grøgaard (t.h.) stresser ikke kontraktsp­rat med Odd.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN STRESSER IKKE: Thomas Grøgaard (t.h.) stresser ikke kontraktsp­rat med Odd.
 ??  ?? IKKE BEKYMRET: Jone Samuelsen er ikke bekymret for å ta fatt på en ny sesong med dagens mannskap. – Jeg er ganske trygg på at dagens tropp holder mål, sier han.
IKKE BEKYMRET: Jone Samuelsen er ikke bekymret for å ta fatt på en ny sesong med dagens mannskap. – Jeg er ganske trygg på at dagens tropp holder mål, sier han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway