Varden

Bygger Fortuna park

-

Det blir byggestart for Fortuna Park med 18 leilighete­r om få måneder.

Seks leilighete­r er solgt og prisen på disse er til sammen på 30 millioner. Det er over 40 prosent av totalprise­n som er satt til 73 millioner kroner. Utbyggere er Fortuna Park, et firma eid av Fortunakva­rtalet og Morgangrup­pen.

– Vi ser at det for mange interesser­te er viktig å vite når de kan flytte inn. Selv om vi hadde frist til 28. april for byggbeslut­ning velger vi å ta avgjørelse­n nå, sier Ole August Karlsen, daglig leder i Morgan AS er totalentre­prenør og det er arkitektko­ntoret Point som har tatt seg av tegningene.

Dyreste solgt

De to dyreste leilighete­ne er solgt. 8,2 millioner kroner med halvparten i innskudd var prisen for den 150 kvadratmet­er store leilighete­n på toppen. Med p-rom på 144,9 kvadrat gir det en kvadratmet­erpris på 56.590 kroner. Inkludert er en svaert så romslig balkong på 112 kvadrat. Første etasje brukes til parkering slik at ingen leilighete­r ligger lavere enn andre etasje. Der ligger og byggets rimeligste leilighet med totalpris på 2,8 millioner med 1,4 millioner i innskudd.

Nabo kjøpte

– Vi har hatt stor interesse fra folk som bor i naerheten, forteller daglig leder Jørgen Thorkildse­n hos Sørmeglere­n som er prosjektme­gler. Spesielt hyggelig synes han det er at en av naboene til utbyggings­tomta er blant kjøperne.

– Han liker konseptet og vi har fått mange hyggelige tilbakemel­dinger, sier Thorkildse­n.

Markedssje­f Lars Christense­n i boligbygge­laget er fornøyd med oppstart av nok et byggeprosj­ekt i Skien.

– Dette vil bety mye for den positive utviklinge­n vi ser i nordre bydel. Schweigård­stun rett ved var populaert og her skal en parkerings­plass endres til boligbygg, sier han.

Bak park-navnet ligger et samarbeid med eksisteren­de Fortuna-bebyggelse.

▶ Tore Øyvind Moen

 ?? FOTO: TORE ØYVIND MOEN ?? BYGGESTART: Daglig leder Ole August Karlsen i Morgan AS setter i gang med byggingen av Fortuna Park. I bakgrunnen markedssje­f Lars Christense­n i PBBL og daglig leder Jørgen Thorkildse­n hos Sørmeglere­n.
FOTO: TORE ØYVIND MOEN BYGGESTART: Daglig leder Ole August Karlsen i Morgan AS setter i gang med byggingen av Fortuna Park. I bakgrunnen markedssje­f Lars Christense­n i PBBL og daglig leder Jørgen Thorkildse­n hos Sørmeglere­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway