Varden

I år vil han spille mye

John Kitolano (18) har store muligheter for spilletid i år.

- ▶ Daniel Ducros sport@varden.no

I fjor ble det fire kamper i eliteserie­n for venstrebac­ken, men i år håper han på mer spilletid – selv om konkurrent­en er Thomas Grøgaard.

Tross Kitolanos unge alder er han klar for mer ansvar.

Det har vaert mye snakk om hvem som skal spille venstrebac­k for Odd den kommende sesongen. Etter at John Kitolano har imponert i sesongoppk­jøringa, så vil det bli et vanskelig valg for Fagermo om hvem som får plassen på laget.

– Det er selvfølgel­ig en konkurrans­e mellom meg og Grøgaard. Det gjelder å kjempe og det er bra med konkurrans­e innad i laget, så jeg håper å få spilletid i år, sier Kitolano.

For unge spillere som Kitolano er det viktig å få jevnlig med spilletid og 18-åringen har satt sine egne mål for den kommende sesongen.

– Målet mitt er å få mest mulig spilletid og spille slik jeg kan få erfaring, så det er målet mitt i år. Ved å få mer spilletid gjør at jeg automatisk blir fast på laget. Når jeg får mer og mer spilletid, vet jeg at jeg har gjort en god jobb, legger han til.

– Formen begynner å bli bedre og bedre. Jeg spilte jo 90 minutter mot Haugesund sist, så da fikk jeg spille en full kamp, men det er litt igjen å gå på, avslutter han.

I dag venter Stabaek. Tenåringen skal spille fra start og vil vise at han fortjener det.

 ??  ?? STARTER: John Kitolano er venstrebac­k mot Stabaek i dag.
STARTER: John Kitolano er venstrebac­k mot Stabaek i dag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway