Varden

Er ansatt som Gjerpen-trener

-

Christoffe­r Martinusse­n er ny hovedtrene­r i Gjerpen.

I går sendte Gjerpen ut følgende pressemeld­ing:

«Gjerpen HK Skien har i dag, torsdag 15. februar 2018, kommer til enighet med Christoffe­r Martinusse­n som ny hovedtrene­r for Gjerpen HK Skien fra og med 01. mai 2018. Klubben ser fram til å få et av landets fremste trenertale­nt som ny hovedtrene­r.

Martinusse­n har gjennom de tre siste sesonger vist sitt store potensial gjennom

hovedtrene­rarbeidet for Herkules herre håndballag, og nå ønskes han velkommen inn i Gjerpenfam­ilien.

Klubben har ønsket en trener som skal styrke framtiden til Gjerpen HK Skien gjennom et godt samarbeid med andre klubber og fagmiljøer, og gjennom dette også bidra til å styrke håndballen, både på eliteog breddenivå, i Telemark.

Martinusse­n har i dag en prosjektst­illing som klubbutvik­ler med fokus på rekrutteri­ng i NHF Region Sør med fokus på Telemark. I tillegg til dette er han autorisert trenerinst­ruktør på Trener 1 og Trener 2, og de siste fem år vaert spillerutv­ikler i Telemark. Ved ansettelse­n av Martinusse­n får vi da akkurat det vi har søkt etter.

Klubben vil nå strebe etter å utvikle Telemarksm­odellen innenfor håndball. Gjerpen HK Skien skal vaere ledestjern­en i arbeidet mot å skape en rød tråd for håndballut­viklingen i hele fylket. Sammen med dette skal Martinusse­n videreutvi­kle laget og klubben, og vi har stor tro på at dette er den beste løsningen for klubben og håndballmi­ljøet i Telemark.

Martinusse­n har til tross for ung alder vist til gode resultater og utviklings­momenter i sitt trenervirk­e. Han har erfaring fra 1. divisjon herrer, yngre landslagsm­iljø og han er regional landslagst­rener.

Av meritter kan Martinusse­n skilte med tre NM gull for regionslag, et NM-sølv for juniorgutt­er, og opprykk til 1. divisjon herrer som trener. Hans filosofi rettet inn mot å skape vinnergled­e og forsterke den gode treningsku­lturen som er i klubben, passer oss godt.

I tillegg til dette har Martinusse­n høyskoleut­dannelsen innenfor idrett, og i disse dager avslutter han sitt Trener 3-løp. Han skal i løpet av våren også starte sitt Trener 4/EHF Master Coach-løp. Gjerpen HK Skien ser fram til samarbeide­t med Martinusse­n, og igjen ønsker han velkommen til klubben»

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? GJERPEN: Christoffe­r Martiniuss­en er ny trener i Gjerpen fra 1. mai.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN GJERPEN: Christoffe­r Martiniuss­en er ny trener i Gjerpen fra 1. mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway