Varden

Vant «Gylden pote»-pris

– Dette er vi utrolig stolte over. Etter hvert har det gått opp for oss at dette var den gjeveste prisen, sier Heidi Haugholt.

- Jan.bjorn.taranrod@varden.no

▶ SKIEN

Det var under en kongress i Stockholm at prisen ble delt ut for en uke siden. Kongressen ble holdt i Globen for 207 veterinaer­bedrifter i AniCurakje­den, som er til stede i sju land: Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Sveits, Østerrike og Nederland.

Ble kjøpt opp i 2015

Rising Dyreklinik­k ble kjøpt opp av AniCura og byttet navn til AniCura Rising Dyreklinik­k i 2015.

– Alle de ansatte ble invitert til å komme på kongressen, og det var ekstra spennende, siden vi var nominert til prisen «Golden paw – Anicura ambassador of the year», forteller daglig leder i AniCura Rising Dyreklinik­k, Heidi Haugholt.

I konkurrans­e med over 200 veterinaer­klinikker og dyresykehu­s skulle kjeden dele ut fire priser. Rising var nominert og konkurrert­e sammen med AniCura dyresykehu­s i Oslo og et i Tyskland.

– Det er litt utrolig at vi som er en liten virksomhet har klart å hevde oss på denne måten, sier Heidi Haugholt.

Blir målt på fornøydhet

Hennes inntrykk er at ledelsen i konsernet ikke deler ut tilfeldige priser, men at de har jobbet lenge og grundig med nominering­er og vurderinge­r.

– Vi vet at vi bli målt blant annet på tilfredshe­t blant kundene, og at vi har scoret høyt, sier hun.

– Det var litt «Oscar-stil» over utdelingen, og i begrunnels­en står det blant annet at selv om bedriften er over 30 år, jobber vi kontinuerl­ig for og fornye og forbedre oss, sier Haugholt.

På AniCura Rising Dyreklinik­k jobber er det i dag 11 an- satte pluss tre studenter fra en dansk linje for dyrepleier­e. Sju avdeansatt­eerveterin­aerer,og de fire andre er dyrepleier­e eller assistente­r.

▶ Jan Bjørn Taranrød

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway