Varden

Åpnet nytt hyttefelt i Rauland

Torsdag ble det lagt ut et nytt hyttefelt i Rauland med totalt 137 tomter. Fjellstegg­en hyttefelt ligger mellom Rauland skisenter og Holtardale­n.

- ▶ RAULAND ▶ Knut Heggenes knut.heggenes@varden.no

Det nye hyttefelte­t ble regulert i 2017, men er ikke lagt ut for åpent salg før torsdag. De siste to måneden er det solgt 30 tomter i en lukket salgsrunde.

Investoren­e, som står bak feltet, har allerede bygd ut det meste av infrastruk­turen i form av vei, vann og kloakk.

Solgt 30 på forhåndssa­lg

– Det er riktig at vi nå har lagt ut Fjellstegg­en hytteområd­e for åpent salg, og interessen er allerede stor, sier megler Lene Killingtve­it i Privatmegl­eren.

– Investoren­e har hatt et forhåndssa­lg av 30 tomter i det regulerte området, som ligger mellom Rauland skisenter og Holtardale­n. Feltet ligger i tilknytnin­g til en av nedfartene til skisentere­t.

Solgt etter første visning

– Hvordan er hyttemarke­det i Rauland inn mot vinterferi­en?

– Interessen er stor. De siste hyttene vi har hatt ute for salg er blitt solgt etter første visning. Det har nok også litt med årstiden å gjøre. Det har heller ikke vaert uvanlig at hytter ligger ute for salg i noen måneder før de er blitt solgt.

– Hvordan er aktivitete­n i vinterferi­en?

– Det er høysesong i øyeblikket. Jeg har allerede booket inn et trettitall visninger i forbindels­e med vinterferi­en. Det er mange som har anledning til å vaere med på visninger akkurat i disse ukene, forteller Killingtve­it.

Fredag ettermidda­g lå det 53 fritidseie­ndommer ute for salg i Rauland på finn.no.

 ?? FOTO: HALVOR ULVENES ?? NABO: Det nye hytteområd­et Fjellstegg­en ligger et steinkast fra Holtardale­n (bildet) i retning skisentere­t.
FOTO: HALVOR ULVENES NABO: Det nye hytteområd­et Fjellstegg­en ligger et steinkast fra Holtardale­n (bildet) i retning skisentere­t.
 ??  ?? VED BAKKENE: Fjellstegg­en ligger i tilknytnin­g til en av nedfartene.
VED BAKKENE: Fjellstegg­en ligger i tilknytnin­g til en av nedfartene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway